«مرد تنها» در اسپانیا

ظاهرا اسپانیا به لوکیشن محبوب فیلمسازان ایرانی تبدیل شده، چرا که مدتی بعد از این‌که اصغر فرهادی، آخرین فیلم خود «همه می‌دانند» را در این کشور ساخت، علیرضا رئیسیان هم راهی آنجا شد و فیلم تازه‌اش «مرد تنها» را با بازی زوج بازیگر لیلا حاتمی و علی مصفا در آنجا کلید زد.
کد خبر: ۱۱۵۳۱۰۳

به گزارش سینما دیلی، روزنامه دیاریو سور چاپ ایالت آندالوسیا نوشت: «لیلا حاتمی در داخل و خارج ایران شهرت دارد و یک ستاره واقعی بینالمللی محسوب میشود. حاتمی در فیلم مرد تنها همراه همسر واقعی خود علی مصفا ایفای نقش میکند. او در این فیلم، نقش زنی را دارد که برای تجارت به اسپانیا سفر کرده و در این سفر روند زندگیاش تغییر میکند.»

«مرد تنها» پیش از این «مردی بدون سایه» نام داشت. قبلا در خبرها آمده بود که به جز لیلا حاتمی و علی مصفا، فرهاد اصلانی هم یکی از نقشهای اصلی این فیلم را بازی خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها