عقب نشینی اسراییل از بیت حانون

جام جم آنلاین: ارتش رژیم صهیونیستی صبح روز سه شنبه اعلام کرد نظامیان این رژیم از شهرک بیت حانون در شمال نوار غزه عقب نشینی می کنند.
کد خبر: ۱۱۵۲۸۳

به گزارش پایگاه اینترنتی الجزیره، نظامیان اسراییلی پس از شش روزعملیات نظامی گسترده در مناطق مختلف غزه و به شهادت رسانیدن 60 فلسطینی و زخمی کردن 200 نفر دیگر از این مناطق عقب نشینی می کنند.
خبرنگار الجزیره از غزه و به نقل از شاهدان عینی گزارش داد نیروهای اسراییلی از مرکز شهرک عقب نشینی کرده و دراطراف بیت حانون مستقر شده اند.
به نوشته الجزیره مشخص نیست عقب نشینی اسراییلی ها از مرکز شهرک مقدمه عقب نشینی واقعی از نوار غزه است یا نه.
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد ارتش طی شش روز عملیات نظامی خود در نوار غزه به خواسته های خود دست یافت.
بااین حال نظامیان اسراییلی همچنان داخل نوار غزه پراکنده هستند و در چارچوب عمیات بادهای پاییز، بیت حانون رامحاصره کرده اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها