واکنش مربی کروات تیم ملی والیبال به بی‌حرمتی آمریکایی‌ها به ملی‌پوشان:

فقط می‌توانم بگویم احمق‌ها!

شکست مقابل آمریکا در پایان هفته چهارم رقابت‌های لیگ ملت‌های والیبال هشتمین شکست شاگردان کولاکوویچ بود. اتفاقی که افتاد تا ایرانی‌ها شانس صعود به مرحله نهایی را از دست بدهند. حالا ملی‌پوشان 13 امتیاز دارند و در جایگاه سیزدهم رده‌بندی قرار دارند. این رتبه یعنی این‌که با توجه به شرایط سایر تیم‌ها، شانس صعود به مرحله‌نهایی برای والیبال ایران از دست رفته است.
کد خبر: ۱۱۴۸۵۰۷

به این ترتیب رقابتهای هفته پایانی برای ملیپوشان ایران جنبه افزایش امتیاز و ارتقا در جدول ردهبندی مسابقات را دارد. پنج تیم برتر رقابتها به همراه تیم فرانسه(میزبان نهایی رقابتها) به مرحله نهایی مسابقات لیگ ملتهای والیبال صعود خواهند کرد. والیبال ایران مقابل آمریکا شکست خورد، اما در این شکست خیلی از مسائل دخیل بود. از جمله قارهپیمایی شاگردان کولاکوویچ و البته بدعهدی دوباره آمریکاییها. اتفاقی که سرمربی تیم ملی را هم شاکی کرده است. همه چیز از فرودگاه شروع شد. در حالی که لهستانیها بدون هیچ بازرسی بدنی، چشمنگاری و انگشتنگاری و... براحتی از گیت عبور کردند، داستان برای ایرانیها طور دیگری رقم خورد. معطلی سه ساعته و فرستادن بازیکنان به اتاقکی شبیه به اتاقکهای بازجویی. ماجرا آنقدر بغرنج بوده که حتی سرمربی خارجی ایران هم به ستوه آمده که حالا با عصبانیت از آن اتفاق میگوید: «فقط میتوانم بگویم احمقها!»

گیر آنها روی ایران است

در شرایطی که در فرودگاه آمریکا بازیکنان را معطل کرده و آنها را به سمت اتاقهای ویژه هدایت میکردند، لهستانیها بدون هیچ مشکلی و فقط برای ثبت مهر روی گذرنامهشان معطل شدند. از روزی که ترامپ رئیسجمهور آمریکا شده بدعهدیهای آمریکاییها بیش از پیش شده و آنها به هر بهانهای حتی سیاست را هم داخل ورزش میکنند. در شرایطی که اصلی ترین شعار ورزش جدایی از سیاست است و بس.

اتاقکهای بازجویی!

روایت، روایت عجیبی است. آیا شأن بازیکنان تیم ملی ایران که هزاران کیلومتر راه را پیموده بودند و در دنیای والیبال جزو مفاخر هستند این است که مثل متهمها آنها را وارد اتاقک کنند و از آنها سوال و جواب کنند؟ نکته اینجاست که در اتاق عکسهایی را به بازیکنان نشان داده و از آنها پرسیدهاند که: «صاحب این عکسها را میشناسید؟» سوالهایی بیربط که هنوز هم مشخص نشده به چه دلیلی مطرح شدهاند.

فدراسیون ایران ساکت ننشیند

بدون شک بیاحترامی از این بدتر نمیشود. در شرایطی که آمریکاییها همیشه بدون هیچ مشکلی وارد خاک ایران میشوند و بهترین میزبانی از آنها میشود، ملیپوشان ایران در خاک این کشور مشکلاتی اینچنینی را تجربه کردهاند. فدراسیون ایران باید مراتب شکایت خود از این رفتار ناشایست آمریکاییها را به اطلاع فدراسیون جهانی برساند.

پیش از این هر بار که از این دست اتفاقها میافتاد، عذرخواهی حداقل کاری بود که فدراسیون کشور میزبان انجام میداد، اما حالا دیگر حتی این اتفاق هم نمیافتد.

عصبانیت کولاکوویچ

کولاکوویچ سرمربی تیم ملی والیبال ایران که از اتفاقات افتاده در آمریکا عصبانی است در این مورد می‌گوید: «روش برگزاری لیگ ملت‌های والیبال، احمقانه است. چگونه ممکن است تیمی مثل ایران در هر هفته یک قاره عوض کند، ولی تیم‌های فرانسه، بلغارستان، صربستان، روسیه، آمریکا و لهستان فقط در یک یا دو قاره جابه‌جا شوند؟ چرا بازیکنان جوان تیم من نتوانستند ویزای آمریکا و یا حتی اتحادیه اروپا را دریافت کنند؟ این ورزش نیست

کولاکوویچ که نمی‌توانست عصبانیت خودش را کنترل کندمن خیلی عصبانی هستم، چون تعداد زیادی مصدوم داریم و این تنها مشکل تیم ایران نیست.

ما باید به فکر مسابقات قهرمانی جهان باشیم. من در بازی با آمریکا بسیاری از بازیکنانم مثل موسوی، معنوی‌نژاد، توخته، کاظمی، شریفی، سال‌افزون، غفور و قائمی را در اختیار نداشتم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها