نگاه دو

انقضای ساعت پخش هفتگی

در گذشته‌های دور که فقط دو شبکه تلویزیونی داشتیم، تعداد سریال‌هایی که روانه آنتن می‌شد کم بود، روال هم بر این اساس بود که سریال‌ها هفتگی پخش شوند. به همین دلیل مردم هم مجبور بودند برای تماشای سریال مورد علاقه‌شان یک هفته صبر کنند و همین منجر به از دست دادن خط قصه می‌شد، مگر آن‌که مخاطب با دقت یک سریال را تماشا می‌کرد.
کد خبر: ۱۱۴۶۷۳۰

تا اینکه چند سال پیش جدول پخش مجموعههای تلویزیونی تغییر کرد و قرار شد یک سریال از اول تا پایان هفته روی آنتن برود و بعد از تمام شدن یک مجموعه، سریال جدید شروع شود. گرچه در روزهای اول برخی مخالفت کردند، اما بعد از مدتی مخاطبان از این تصمیم راضی بودند و برایشان دلچسب بود که دیگر لازم نیست یک هفته صبر کنند تا مجموعه مورد علاقهشان را ببینند، بلکه هر شب میتوانند پای تلویزیون بنشینند.

این تصمیم سطح سلیقه مخاطب را تغییر داد و باعث شد تا بینندگان تلویزیون به این ماجرا عادت کنند، اما دوباره شبکه پنج سیما این روال قبل را احیا کرده و سریال سارقانروح به کارگردانی احمد معظمی روزهای جمعه روانه آنتن میشود. با توجه به اینکه این مجموعه سوژه بکری دارد و دستاندرکاران آن دست روی یک سوژه خاص گذاشتند که تا به امروز کمتر در تلویزیون پرداخت شده است، بنابراین پخش هفتگی به تماشا و دیده شدن این مجموعه تلویزیونی لطمه زده است.این در حالی است که این مجموعه با ظرافت به یکی از ناهنجاریهای اجتماعی همچون فرقهها میپردازد و پخش هفتگی این مجموعه که هر داستان هم در چند اپیزود پرداخت میشود، باعث میشود تاثیرگذاری لازم را روی مخاطبان نداشته باشد، چون خط قصه از دستشان در میآید. با توجه به اینکه دیگر پخش روزانه امتحان خودش را پس داده و مخاطبان هم آن را میپسندند، بنابراین پخش هفتگی دیگر طرفداری ندارد و بهتر است در این باره تصمیم جدیدی از سوی شبکه پنج سیما گرفته شود تا مجموعه سارقان روح برای مخاطبان تماشاییتر شود.

سوگند آرامی

روزنامه نگار

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها