
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیهای اعلام کرد تدابیری را برای حفظ توافق هستهای ایران تقدیم مجمع کمیسیونرها در اروپا کرده است.
بر این اساس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بیانیهای خاطرنشان کرد این اتحادیه تدابیری را برای حفظ برجام ارائه کرده است. در بیانیه موگرینی آمده است: «اتحادیه اروپا در حال عمل متحد و فوری برای حفظ برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) است و گامهایی که امروز توسط کمیسیون اروپا برداشته شدند تأییدی بر این تعهد هستند.»
در این بیانیه آمده است: «من، همراه با ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا تدابیر احتمالی برای حفظ توافق و محافظت از منافع اروپا را تقدیم مجمع کمیسیونرها کردهایم. این تدابیر همان روز در صوفیه تقدیم سران اتحادیه اروپا شدند. آنها تعهد راسخ خود برای حفظ برجام را اعلام کردند.»
موگرینی در بخشی از این بیانیه تأکید کرده است: «همزمان، رایزنیهای فشردهای در سطح کارشناسان آغاز شده تا به راهحلهای سیاسی برای حفظ و تعمیق روابط اقتصادی با ایران برسیم.»
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛