فصل دوم [تئاتر]

سودای قدیمی ایوب آقاخانی

اگر در تئاتر چند نفر را بتوان نام برد که در همه زمینه‌ها فعالیت کرده باشند و جزو آدم‌های پرکار هم باشند، حتما ایوب آقاخانی یکی از آنهاست. نمایشنامه‌نویسی، بازیگری، کارگردانی و حتی سمت‌های اداری و رسمی در تئاتر از سال‌ها پیش آقاخانی را به خود مشغول کرده‌اند، اما فعالیت‌های او به همین‌ها محدود نمی‌شود؛ ایوب آقاخانی یکی از نویسندگان، کارگردان‌ها و بازیگران فعال رادیو نمایش است. گاهی هم سری به تلویزیون می‌زند و اگر فیلمنامه‌ای داشته باشد یا نقشی به او پیشنهاد کرده باشند در جعبه جادو هم ظاهر می‌شود.
کد خبر: ۱۱۳۵۸۱۱

از ایوب آقاخانی نمایشنامههای بسیاری منتشر شده، آثار زیادی روی صحنه رفته و حالا بعد از سالها فعالیت تئاتری او یادی از یک سودای قدیمی کرده و تصمیم گرفته اقتباسی از نمایشنامه «گربه روی شیروانی داغ» نوشته تنسی ویلیامز را به صحنه ببرد.

آقاخانی گروه تئاتری «پوشه» را سال 1374 راه اندازی کرده و قرار است امسال این گروه نمایش مورد علاقه آقاخانی را به اجرا بگذارد. او در این باره به مهر گفته این جزو معدود دفعاتی است که دورخیز کرده تا یک اثر فرهنگی را بازنویسی کند و قصد دارد اقتباسی از نمایشنامه گربه روی شیروانی داغ را برای اجرا آماده کند.

در واقع ایوب آقاخانی با نمایشنامه گربه روی شیروانی داغ خاطره دارد؛ همین نمایشنامه او را به تئاتر علاقه مند کرد و انگیزهای شد برای فعالیتهای تئاتری آقاخانی. حالا این نمایشنامهنویس به اثر مورد علاقهاش ادای دین میکند و این نمایشنامه را احتمالا با نام «شیروانی داغ» برای صحنه آماده میکند.

البته به نظر میرسد فقط ماجرا به یک ادای دین ساده یا سودای قدیمی بر نمیگردد، چون بنمایه نمایشنامه گربه روی شیروانی داغ، درباره طمعکاری و منفعتطلبی انسان است و به اعتقاد آقاخانی در دورهای که بیشتر از همیشه میتوان شاهد منفعتطلبی آدمها بود، اجرای این اثر حتما حرفهایی برای گفتن خواهد داشت.

گویا قرار است در بازنویسی نهایی گربه روی شیروانی داغ، تعداد بازیگران نمایش کمتر شود و اواخر پاییز در سالن سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه برود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها