خوشمزه جات

مسقطی انار

مسقطی از دسرهای خوشمزه عصرانه است که با نشاسته و افزودن خوردنی‌های مختلف تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۱۲۳۱۳۸

این هفته تهیه مسقطی انار را بیاموزیم.

مواد لازم برای 4 نفر‌:

آب انار خالص: یک لیوان / پودر نشاسته: 2 قاشق‌غذاخوری / شکر: 4 قاشق‌غذاخوری / شربت انار و پودر گردو: مقداری

آب انار، نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد. این مایه را در قالب ریخته و دو ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس آن را از قالب برگردانید و با کمی شربت انار و خلال پرتقال روی آن را تزئین کنید. حالا که فصل زمستان است، می‌توانید دانه‌های انار را نیز در مسقطی بریزید تا طعم تازه‌تری بیابد.

ترافل شکلات

ترافل یک عصرانه شیک و بسیار سریع بوده که خوردن آن همراه نوشیدنی‌های گرم بسیار دلپذیر است.

مواد لازم برای 4 نفر:

شکلات تلخ 60 درصد: 200 گرم / خامه تازه: 170 گرم / زرده تخم‌مرغ: یک عدد / پودر کاکائو: 20 گرم

شکلات تلخ را در ظرف گودی ریخته و دو دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا ذوب شود یا آن را به روش بن ماری روی گاز ذوب کنید. خامه را در ظرفی جداگانه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید. آن را حدود 20 ثانیه بجوشانید. سپس شکلات و زرده تخم‌مرغ را در آن بریزید و به سرعت با هم زن برقی هم بزنید. این مخلوط را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و سفت شود.

مخلوط را از یخچال خارج کنید و با دست به صورت گلوله‌های کوچک درآورده، در پودر کاکائو بغلتانید و در ظرف چیده سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها