در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
این هفته طرز تهیه آش جو بدون گوشت را بیاموزید که به نظر من به اندازه آش با گوشت لذیذ است.
موادلازم برای 6 نفر:
بلغور جو: یک پیمانه / سبزی آش: نیم کیلوگرم / برنج: یکچهارم پیمانه / لوبیاچیتی: یکچهارم پیمانه / نخود: یکچهارم پیمانه / عدس: یکچهارم پیمانه / پیاز: 2 عدد درشت / کشک: 2 فنجان / نمک و زردچوبه و نعناخشک: به میزان لازم
ابتدا تمام حبوبات را جداگانه خیس کرده و بعد بپزید. پیاز را نگینی خرد کرده و با افزودن زردچوبه و نمک سرخ کنید.
کمی نعناع خشک و زردچوبه را با هم تفت دهید و بعد پنج لیوان آب در ظرف ریخته و حبوبات، بلغور جو و برنج از قبل پخته شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید یک ساعتی با هم بجوشند. بعد نیمی از پیاز داغ را اضافه کرده و بعد از نیم ساعت سبزی آش را به آن اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا کامل جا بیفتد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و در آخرین مرحله کشک را در آش بریزید. نیمی از باقیمانده پیاز داغ را همراه نعنا داغ و کشک برای تزیین استفاده کنید.
کی پلا آملی
کی پلا یا کدو پلو یک غذای سنتی آمل است که از مخلوط کردن کدو با برنج و ادویهجات تهیه میشود.
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج: 4 پیمانه / پیاز متوسط: 2 عدد / کدو تنبل خرد شده: 300گرم / سیر له شده: 6 عدد / نمک، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم / مرغ: نصف یک سینه مرغ
آملیها کدوپلو را بدون گوشت استفاده میکنند، اما اگر دوست داشتید این پلو را با گوشت تهیه کنید، نصف یک سینه مرغ را خرد کرده و با نمک و پیاز و زردچوبه تفت دهید و با یک لیوان آب بپزید و کنار بگذارید.
برای تهیه کدوپلو، پیاز را ریز خرد کرده و سرخ کنید و سیر له شده را هم به پیاز اضافه کنید و کمی که تفت داده شد، کدوی خرد شده را هم اضافه کنید و به آن زردچوبه و دارچین بزنید. حرارت را کم کرده و گوشت مرغ را هم به کدو بیفزایید و در ظرف را بگذارید تا بپزد. اگر کدو بیمزه بود یک قاشق غذاخوری شکر به کدو اضافه کنید. بعد برنج خیس خورده را بپزید و آبکش کنید. لایه لایه مخلوط کدو را به آن اضافه کنید و دم کنید.
شامی سویا
شامی سویا یکی از غذاهای سریع و بسیار لذیذ و در عین حال مقوی است که بخصوص برای کسانی که رژیم غذایی بدون گوشت دارند مناسب است.
مواد لازم برای 5 نفر:
سویا: یک پیمانه / سیبزمینی: 4 عدد / فلفل دلمهای: یک عدد / جعفری خرد شده: یک قاشق غذاخوری / پیاز: یک عدد / نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم / پودر سوخاری: به میزان لازم / رب گوجهفرنگی: یک قاشق چایخوری / زعفران آب شده: یک قاشق غذاخوری
ابتدا سیبزمینیها را آبپز میکنیم. بعد در ظرفی پیاز را سرخ میکنیم و سویای خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمهای نگینی خرد شده و کمی جعفری خرد شده را اضافه و تفت میدهیم.
سپس نمک، فلفل و زعفران آبکرده و رب را میریزیم. بعد از مدتی تفت دادن، سیبزمینی را پوست گرفته و رنده میکنیم. کمی که سرد شد، مقداری از آن را برمیداریم و به شکل نارنگی گرد میکنیم و درون آن را کمی خالی کرده و داخل آن از مواد آماده شدهمان میریزیم و روی مواد را با سیبزمینی میپوشانیم. بعد شامی آماده را کمی تختتر کرده و در تخممرغ میغلتانیم و داخل پودرسوخاری فرو برده و سپس آن را در ماهیتابه سرخ میکنیم. شامی را با برشهای لیموترش و گوجهفرنگی سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: