سوشا با جنجال رفت ؛ یک پُلِ دیگر خراب شد!

انگار قرار نیست دردسرها از سوشا مکانی دوری کنند. سنگربان صنعت نفت که به تازگی از فوتبال نروژ به ایران برگشته بود با ناکامی محض از تیم آبادانی ها خداحافظی کرد. اشتباهات مرگبار او ناکامی تیمش را در راه رسیدن به فینال رقم زد.
کد خبر: ۱۱۱۸۲۷۷
سوشا با جنجال رفت ؛ یک پُلِ دیگر خراب شد!

به گزارش جام جم آنلاین ، سوشا مکانی سنگربان اسبق پرسپولیس در این دیدار عملکرد ضعیفی داشت و از عوامل حذف تیمش بود.

سوشا مکانی با انتشار متنی احساسی در صفحه شخصی خود نوشت: «از سکوت من سوء استفاده نکنید. مثل بازی برای مردم مظلوم و پاک آبادان کیسه ندوختم ، مرد هستم و بابت اشتباهی که داور و دیگران مرتکب شدند از همه عذر خواهی می کنم و بدون هیچ چشمداشتی شما را به خدای بزرگ میسپارم تا بیشتر از این از کورس قهرمانی با من جا نمانید ، به ایران آمدم که با شما به قهرمانی برسم، نشد و من شرمنده شدم همه رو به خدای بزرگ میسپارم و دست تک تک تون رو میبوسم حلال کنید برادر کوچکتان را یا حق.»

این متن اینستاگرامی به خداحافظی سوشا مکانی از صنعت نفت آبادان تعبیر می شود. او بار دیگر با جنجال از تیمی که در آن بازی می کند وداع کرد تا یک پل دیگر را هم پشت سرش خراب کرده باشد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها