jamejamnashriyat
نشریات چاردیواری کد خبر: ۱۱۱۴۸۸۰ ۰۲ بهمن ۱۳۹۶  |  ۰۸:۰۰

در روزهای سرد زمستانی، سوپ بهترین پیش‌غذا و کمک‌کننده به پرانرژی‌تر شدن بدن است.

مواد لازم برای 4 نفر:

کدو حلوایی خرد شده: 400 گرم / کرفس: یک عدد / سیب درختی: یک عدد / سیب زمینی متوسط: یک عدد / تره‌فرنگی: یک عدد / خامه: 50 گرم / زنجبیل تازه: به میزان لازم / نمک، فلفل سیاه و جوزهندی: به میزان لازم / قرص فشرده آب سبزیجات: یک عدد / جعفری و گشنیز برای تزئین: به میزان لازم

کدو را از پوست جدا کرده و خرد می‌کنیم. سیب درختی، سیب‌زمینی، کرفس را نیز به قطعات کوچک ریز می‌کنیم. تره فرنگی را نیز خرد کرده و با کمی کره و روغن تفت داده و بعد کرفس، سیب درختی، سیب‌زمینی و زنجبیل را به تره اضافه و همه را یک تفت کوچک می‌دهیم. پس از تفت مقدار کمی آب و یک قرص فشرده آب سبزیجات را اضافه کرده و می‌گذاریم آرام آرام سبزیجات پخته شود. پس از پخت کامل با غذاساز همه مواد را میکس کرده، نمک، فلفل و کمی خامه اضافه کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا سوپ جا بیفتد. هنگام سرو با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزئین می‌کنیم.

بیف با سس خردل و پسته (آمریکایی)

بیف با سس خردل و پسته یک غذای مجلل آمریکایی است که معمولا در مناسبت‌های مهم خانوادگی یا شب کریسمس تهیه می‌شود.

مواد لازم برای 8 نفر:

گوشت دنده کبابی گاو: 2 کیلوگرم / مغز پسته: 250 گرم / جعفری خردشده: یک فنجان / خمیر نان: 70 گرم / خردل: 2 قاشق غذاخوری / تخم‌مرغ: 2 عدد / آب مرغ: 3 پیمانه / آب به: 2پیمانه

برای شروع کار، فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

بعد پسته، جعفری و خمیر نان خرد شده را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا خرد شود. خردل و تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود و نمک و فلفل بزنید. بیف‌ها را در کنار هم قرار داده و با هم به‌وسیله نخ گره بزنید و داخل سینی فر قرار دهید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و فویل روی آن بکشید و ده دقیقه در فر قرار دهید تا کمی کبابی شود. سپس دمای فر را تا 180 درجه کم کنید و اجازه دهید گوشت کاملا بپزد. بیف کاملا پخته را در بشقاب مخصوص سرو قرار دهید. آب مرغ و به را روی شعله متوسط گرم کنید و هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه بجوشد و غلیظ شود و نمک و فلفل بزنید و بیف را با این سس سرو کنید.

پلو اسپانیایی اروز تاپادو

اروز تاپادو یک پلوی اسپانیایی است که اتفاقا به ذائقه ما ایرانی‌ها بسیار نزدیک است و تهیه آن برای ناهار یک روز تعطیل در کنار خانواده پیشنهاد خوش‌طعم و سریعی است.

مواد لازم برای 6 نفر:

برنج سفید: 6 پیمانه / مخلوط نخودسبز و ذرت پخته: 6 قاشق / هویج ریز خردشده: یک‌دوم فنجان / گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم / روغن مایع: یک‌چهارم فنجان / پیاز بنفش خردشده: یک عدد / سیر خردشده: 2 حبه / رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری / کشمش: یک‌سوم فنجان / زیتون سیاه خردشده: یک‌سوم فنجان / تخم‌مرغ آب‌پز خردشده: 2 عدد/ جعفری خردشده: 2 قاشق غذاخوری / نمک و فلفل: به مقدار لازم

پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی کمی سبک شد، سیر را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه و سرخ می‌کنیم. در آخر رب را افزوده و کمی آب می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم چند دقیقه بپزد. کشمش، زیتون، تخم‌مرغ آب‌پز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

برنج را از قبل خیس کرده و همراه با نخود سبز، هویج، ذرت و کمی روغن دم می‌کنیم. برای سرو مقداری برنج و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی که از قبل چرب شده ریخته و به ته ظرف فشار می‌دهیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می‌ریزیم و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می‌دهیم و این کار را تا پر شدن ظرف و تمام شدن مواد ادامه می‌دهیم. بعد کاسه را به آرامی در بشقاب برگردانده و سرو می‌‎کنیم.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

رازهای خونین در شمال‌ شرق افغانستان

هفته گذشته طالبان یورش برق‌آسایی به شهرستان «مایمی» در شمال‌ شرق افغانستان داشت.این منطقه روی خط مرزی این کشور با تاجیکستان و در استان بدخشان قرار دارد.

اسبی در غبار آمد

اسبی در غبار آمد

در نخستین ساعاتی که خبر شهادت شهید محسن فخری‌ زاده را شنیدم، نوشتن یک مثنوی را آغاز کردم: «سواری بر زمین افتاد و اسبی در غبار آمد/ غروب از جاده دردا باز اسبی بی‌سوار آمد». تا پاسی از شب بیدار بودم و شعر را بازنویسی می‌کردم.

چرایی پیک زمستانی کرونا

چرایی پیک زمستانی کرونا

وزیر بهداشت اعلام کرد پس از پیک پاییزه کرونا، یک پیک زمستانی نیز خواهیم داشت که به‌خصوص در استان‌های جنوبی کشور، باعث افزایش شیوع بیماری می‌شود.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر