«این 2» در راه است!

دومین قسمت درام ترسناک «این» برای نمایش عمومی در تاریخ ششم سپتامبر 2019 آماده می‌شود. فیلم با نام «این: بخش2» اکران عمومی خواهد شد و بیل اسکارسگارد را در نقش اصلی دارد. او در قسمت اول این درام دلهره‌آور، در نقش مرد دلقکی به‌نام پنیوایز ظاهر شد که در فاضلاب زندگی کرده و کودکان کم‌سن‌و‌سال شهر را شکار می‌کند. فیلمبرداری فیلم در لوکیشن‌های شهر تورنتو آغاز شده و اندی موچیتی کارگردان آن است.
کد خبر: ۱۱۱۰۴۷۰

فیلمنامه این: بخش 2 با نگاهی به یکی از نوولهای پرخواننده استفن کینگ نوشته شده است. کری فوکوناگا و گری دابرمن نویسندگان فیلمنامه هستند. داستان قسمت تازه، حدود 27سال بعد از ماجراهای قسمت اول اتفاق میافتد. کودکان قسمت اول، تبدیل به آدمهایی بزرگ شده و در نقاط دیگری زندگی و کار میکنند. یک تلفن مشکوک، آنها را به شهر دوران کودکیشان برمی گرداند و آنها دوباره، با دلقک قاتل رودررو میشوند.

به نوشته نشریه اسکرین اینترنشنال، قسمت اول فیلم در سپتامبر سال گذشته میلادی روی پرده سینماهای جهان رفت و در کمال حیرت تحلیلگران اقتصادی سینما، تبدیل به یک بلاکباستر شد. در حالی که تهیهکنندگان فیلم هزینه معمولی 35 میلیون دلاری برای آن صرف کرده بودند، این درام ترسناک توانست در سطح جهانی (هم آمریکا و هم دیگر کشورهای دنیا) نزدیک به 700 میلیون دلار فروش کند! 327 میلیون دلار از این رقم، به سینماهای آمریکای شمالی اختصاص داشت. بلافاصله بعد از موفقیت کلان مالی فیلم، کمپانی برادران وارنر و شرکت نیولاین خبر تولید دومین قسمت آن را اعلام کردند. قرار است در قسمت دوم از سکانسی استفاده شود که برای قسمت اول فیلمبرداری شده بود. این سکانس بهدلیل رعبآور بودنش، از سوی تهیهکنندگان فیلم از نسخه اصلی حذف شد.

کیکاوس زیاری

جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها