حرف های جنجالی مسی درباره بازگشت به آرژانتین

ستاره فوتبال جهان از زندگی خود می‌گوید؛ خاطرات، حسرت‌ها و آرزوهایی که حالا دیگر امکان تحقق ندارد.
کد خبر: ۱۱۰۰۵۱۵
حرف های جنجالی مسی درباره بازگشت به آرژانتین

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ورزش سه؛ مسی فوتبال خود را از تیم های پایه ای نیوولز در روساریو شروع کرد؛ ولی سپس به دلیل بیماری ژنتیکی مجبور به سفر به بارسلونا و سپس پیوستن به آکادمی فوتبال این باشگاه شد.


فوق ستاره آرژانتینی هیچگاه عشقش به باشگاه دوران کودکی هایش را پنهان نکرده با این حال به نظر نمی رسد که او هرگز بتواند رویای بازگشتش به آرژانتین را عملی کند.

در همین رابطه مسی در مصاحبه با تیک اسپورت گفت:« ببینید، همیشه گفته ام که دوست دارم برگردم و فوتبالم را در نیوولز تمام کنم؛ ولی الان دیگر این من نیستم که تصمیم گیرنده نهایی هستم و خانواده ام در این موضوع دخیل هستند. امنیت همسر و فرزندانم برای من اهمیت بالایی دارند و متاسفانه شرایط آرژانتین مناسب نیست.
آنجا به خاطر یک دزدی کوچک، آدم می کشند و من نمی توانم زندگی خودم و خانواده ام را به خطر انداخته و چنین ریسکی مرتکب شوم. دوست دارم خانواده ام در آسایش باشند؛ ولی اخبار بدی از آرژانتین می شنوم و اوضاع کشورم برای زندگی خیلی مناسب نیست.»

مسی به تازگی قراردادش را تا ۲۰۲۱ با بارسا تمدید کرده و با این اظهارنظر احتمالا فوتبالش را در همین باشگاه تمام خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها