حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای، برگزاری همایش سالانه برای ترویج زکات را از بزرگترین توفیقات الهی دانستند و با بیان اینکه ما مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید از کمکاری در اقامه زکات، عفو و آمرزش خداوند را طلب کنیم، مسئولان همه بخشهای مرتبط دولتی را به همکاری همهجانبه در این امر فراخواندند.
ایشان با استناد به قرآن کریم، «ایتاء زکوه» را از جمله کارکردهای برجسته مجاهدان راه حق پس از پیروزی برشمردند و بر این اساس افزودند: نظام جمهوری اسلامی برای تحقق احکام اسلامی و تشکیل مجتمع اسلامی پدید آمده است، پس باید این فریضه بزرگ را در سرلوحه برنامههای خود گذارد.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین کارهای تحقیقاتی و معرفتی در خصوص زکات را ناکافی دانستند و ابراز امیدواری کردند نهضت احیا و ترویج زکات در همه سطوح به کارکردهای شایسته خود منتهی شود و برکات بیپایان آن شامل مردم و کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی شود.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....