لقب احمق قرن برای 4 مرد

چهار مرد استرالیایی بعد از آن‌که با یک تله به محدوده زیست کروکودیل‌های آدمخوار در بندر داگلاس در ایالت کوئیزلند این کشور وارد شدند، با لقب «احمق‌های قرن» از سوی کاربران اینترنت مواجه شدند. این چهار نفر بعد از وارد شدن به این محدوده خطرناک اقدام به گرفتن سلفی و عکس از خود کردند.
کد خبر: ۱۰۹۳۱۶۷

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این در حالی است که تنها یک هفته پیش در این مکان، یک زن سالخورده 79 ساله توسط کروکودیل‌ها زنده زنده خورده شده بود. تصاویری که منتشر شده است آنها را در حالی که از این تله بیرون آمده‌اند و حتی وارد آب شده‌اند نشان می‌دهد.

وزیر محیط‌زیست استرالیا ضمن احمقانه خواندن این اقدام گفت که تحقیقات در این باره در حال انجام است.

همچنین «جولیا لئو»، شهردار محلی داگلاس شر در این خصوص گفت: «تله این چهار نفر طوری طراحی شده بود که باعث جذب کروکودیل‌ها می‌شد. آنها دقیقا وارد محدوده‌ای شدند که بسیار خطرناک است. فرقی نمی‌کند کروکودیلی وارد این تله شود یا خیر. باید صراحتا بگویم در هر صورت این اقدامی احمقانه و خطرناک بود».

با انتشار این تصاویر در فضای مجازی در صورت شناسایی و دستگیری این چهار مرد با یک جریمه 11700 هزار دلاری مواجه خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها