
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، ساعت هفت صبح امروز، کوه در منطقه کوی رمضان اهواز ریزش کرد و دو خانه در حوالی کوه روی ساکنانشان آوار شدند.
تلاش نیروی های امدادی برای خارج سازی افراد از زیر آوار از همان زمان آغاز شد و یک دختر و یک زن در یکی از خانه ها از زیر آوار خارج شدند که متاسفانه دختربچه در بیمارستان فوت کرد.
یک آقای ۳۰ سال هم با وجود مصدومیت از زیر آور خارج و به بیمارستان منتقل شده است اما یک دختر بچه حدود هشت ساله زمانی از زیر آوار خارج شده که فوت کرده بود.
این خانه های که در مجاورت کوه ساخته شده اند از مدتها قبل قرار بود، جابه جا شوند که متاسفانه این امر رخ نداد تا امروز شاهد این حادثه باشیم.
چند خانه دیگر که در این حادثه آسیب ندیده اند نیز در معرض ریزش کوه هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است