حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
بازیکنان تیم ملی که بازی تهاجمی را در دستور کار داشتند حتی بعد از این گل هم عقب نکشیدند و برای گل سوم عطش نشان دادند که بیدقتی بازیکنان ما در چند نوبت موجب شد به گل سوم نرسیم. اما سوریه بر خلاف جریان بازی در دقیقه 93 (توسط عمر سوما) به گل رسید تا با توجه به نتایج این گروه راهی بازی پلیآف با تیم سوم گروه دوم شود. این تساوی موجب شد جشن صعود برگزار نشود.
صعود کره جنوبی
در بازی سرنوشتساز دیگر این گروه ازبکستان در خانه خود مقابل کره جنوبی به تساوی بدون گل رضایت داد تا کره جنوبی به صورت مستقیم به جام جهانی صعود کند؛ اما با توجه به تساوی ایران و سوریه، ازبکستان با این تساوی حذف شد و راهی به پلیآف پیدا نکرد.
65 هزار تماشاگر مشتاق
دیروز 65 هزار تماشاگر مشتاق ایرانی آمده بودند تا آخرین بازی رسمی ایران در چارچوب مقدماتی جام جهانی در ورزشگاه خالی برگزار نشود. تیم ملی از 22 خرداد در پایان بازی با ازبکستان مجوز حضور در جام جهانی را دریافت کرده بود و بازی تیم ما مقابل کره در سئول و همین طور بازی ما با سوریه در تهران تشریفاتی بود؛ با این حال هواداران دوستداشتنی فوتبال ما به ورزشگاه رفتند تا تیم ملی تنها نباشد.
شهردار و وزیر در کنار هم
وزیر ورزش و شهردار جدید تهران در کنار هم در جایگاه ویژه ورزشگاه آزادی، بازی ایران و سوریه را از نزدیک تماشا کردند.
مسعود سلطانیفر و محمدعلی نجفی برای دیدن این بازی به آزادی رفتند تا حمایت خود را از تیم ملی فوتبال نشان دهند. مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران از سه ساعت قبل از برگزاری بازی در ورزشگاه حضور داشت.
بانوان سوری در ورزشگاه
حضور بانوان سوری در ورزشگاه آزادی موجب شد پیمان یوسفی بگوید امیدواریم بانوان ایرانی هم بتوانند روزی به ورزشگاه بیایند و بازیهای فوتبال را از نزدیک تماشا کنند.
رکوردی که شکست
دروازه تیم ملی ایران برابر سوریه بعد از 9 مسابقه گشوده شد. دروازه تیم ملی فوتبال ایران بعد از 820 دقیقه از شروع مسابقات مرحله دوم مقدماتی جامجهانی برابر سوریه باز شد.
ضربه از راه دور سوما، ستاره تیم ملی سوریه با دفع ناقص بیرانوند همراه شد تا حاج محمد، هافبک تیم ملی سوریه دروازه خالی ایران را باز کند و رکورد گل نخوردن تیم ملی را بعد از 9 دیدار پایان دهد. تیم ملی ایران تنها تیمی بود که در جریان مسابقات مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه گلی دریافت نکرده بود که این رکورد دیروز شکسته شد. تیم ملی ایران از دقیقه 58 بازی برابر ترکمنستان در روز 21 آبان سال 1394 تا دیروز در 1124 دقیقه (بازیهای رسمی مقدماتی جام جهانی و دیدارهای دوستانه) گل نخورده بود و بالاخره این دروازه روی پاشنه چرخید و این رکورد یک روز باید شکسته میشد.
وقتی نورافکنها خاموش شد
تنها ده دقیقه از شروع مسابقه ایران و سوریه گذشته بود که یکی از چهار نورافکن ورزشگاه آزادی خاموش شد. با خاموش شدن این نورافکن در ضلع شمال شرقی، این گوشه از ورزشگاه تاریک شد؛ اما داور و ناظر مسابقه دستور به ادامه بازی دادند و بازی در شرایط نا مناسبی ادامه پیدا کرد. گرچه با گذشت لحظاتی از بازی، تعدادی از چراغهای این نورافکن روشن شد؛ اما نورکامل در نیمه دوم بازگشت.
پاداشها پرداخت شد
پاداشهای معوق تیم ملی پرداخت شد. به تعویق افتادن پرداخت پاداشها موجب کدورت ملیپوشان و کادر فنی تیم ملی شده بود و با مساعدت وزارت ورزش این پاداشها صبح روز بازی ایران با سوریه پرداخت شد. برد تیم ملی در خارج از خانه، برد تیمملی در خانه و تساوی در بیرون خانه، پاداشهای متفاوتی داشت و همه این ارقام یکجا پرداخت شد.
اشتباه اسکوربورد
نیمه اول بازی ایران و سوریه با تساوی
یک – یک تمام شد؛ اما تماشاگران حاضر در ورزشگاه نتیجه بازی را به سود ایران دیدند. اسکوربورد ورزشگاه نوشته بود 2 بر یک به سود ایران!
تابلوی نتایج
گروه A
ایران 2-سوریه 2 / گل: ثامر حاج محمد (13) و عمر السوما (93) برای سوریه و سردار آزمون (45 و 64) برای ایران
ازبکستان صفر - کره جنوبی صفر
قطر یک – چین 2/ گل: اکرم عفیف (47) برای قطر و ژی زیائو (74) و لی وو (83) برای
چین
گروه B
استرالیا 2 – تایلند یک/ گل: تامی یوریک (69) و متیو لکی (86) برای استرالیا و پوکائو آنان (82) برای تایلند
عراق یک – امارات صفر/ گل:حسین (29)
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....