در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم البرز و به نقل اداره کل روابط عمومی استانداری البرز؛ سید حمید طهائی با بیان اینکه یکی از مطالبات استان نیز همین موضوع بوده است، گفت: نخستین دانشکده کشور در سال 1300، حتی پیش از تأسیس دانشگاه تهران، دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده است که در استان البرز واقع گردیده و از آن سال تا به اکنون نیز فارغ التحصیلان رشته های متعدد کشاورزی رابرای خدمت به کشور تربیت کرده است و باید جشن 100 سالگی آن را برگزار کرد.
وی افزود: دکتر زالی از محققان در زمینه توسعه این ظرفیت ها در البرز تلاش ها و پیگیری های ویژه ای داشته اند و بخشی از آن نیز در حال پیگیری است.
البرز؛ هاب تولید دارو در کشور
استاندار البرز به ظرفیت های علمی این استان در زمینه تولید انواع داروها اشاره کرد و گفت: البرز خواسته یا ناخواسته، به هاب تولید دارو در کشور تبدیل شده است و به تخصص های روز جهانی در زمینه تولید دارو مجهز گردیده، از داروهای طبیعی ساده تا هسته ای و پیچیده، بنابراین ایجاد این حلقه ارتباطی بین مراکز تحیقاتی و صنایع دارویی رویکردی بوده که در دولت مورد پیگیری قرار گرفته است.
سید حمید طهائی با اشاره به اینکه در زمینه داروسازی نیاز به یک پایگاه و مرکز فناوری وجود داشته است، افزود: احداث شهرک تخصصی دارویی سلامت در استان و تولید مراکز فناوری های نو در تولید دارو نیز از گام هایی بوده که در این زمینه برداشته شده است و یکی از پارک های تخصصی در گرمدره ایجاد شده است و در این زمینه نیاز به تخصیص اعتبارات مناسب هستیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: