در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
شیرازیها معمولا فالوده را با نوعی چاشنی مثل آبلیمو، عرق نسترن یا شربت آلبالو و کرمانیها بیشتر با گلاب و نعناع میخورند. معمولا از روش طبخ و طعم فالوده شیرازی شنیدهاید، این بار برای ایجاد کمی تفاوت فالوده را به روش کرمانی درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه فالوده کرمانی:
نشاسته گل اعلا: نیم کیلوگرم / شکر: نیم کیلوگرم / گلاب: نصف لیوان / بیدمشک: مقداری تخم بالنگ یا تخم شربتی: 20 گرم / آب: 2/5 لیتر
نشاسته را با آب مخلوط کرده و به مدت 20 دقیقه بجوشانید. هنگام جوشاندن کمی گلاب به آن اضافه کنید. وقتی نشاسته به صورت توده ژلهای درآمد آن را در صافی ریخته و یک ظرف پر از آب و یخ زیرش قرار دهید و نشاسته را صاف کنید تا به صورت قطرهای در ظرف آب و یخ بریزد و اصطلاحا مروارید شکل شود و خودش را ببندد. عملا خود نشاسته از سوراخهای صافی رد میشود و نیازی به فشار دادن زیاد نیست. بعد از ریختن آن میتوانید با اضافه کردن کمی شیره، گلاب، تخم ریحان و بیدمشک در ظرف فالودهتان را آماده و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد