در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جامجم آنلاین نکته جالب اینجاست که اکثر ما نمیتوانیم باور کنیم که این مواد غذایی میتوانند برای ما خطرناک باشند. اما واقعیت این است که این مواد غذایی در اثر گرم شدن مجدد، تغییر ماهیت داده و ارزش غذاییشان دستخوش تغییرات اساسی میشود.
مرغ: ساختار پروتئینی مرغ بعد از گرم کردن مجدد، تغییر میکند و منجر به مشکلات گوارشی میشود. در واقع، مرغ پروتئین بیشتری نسبت به گوشت قرمز دارد. اگر مقداری از مرغ وعده قبل باقی مانده است، بهتر است آن را به صورت سرد میل کنید و یا اگر هم ترجیح میدهید که گرم باشد، بهتر است که روی حرارت کم، گرم شود.
سیبزمینی: سیبزمینی اگر مجددا گرم شود نهتنها ارزش تغذیهای آن به میزان قابل توجهی کاهش پیدا میکند بلکه برای بدن، سمی است. بلافاصله پس از پخت آن را مصرف کنید و یا اینکه آن را سرد سرو کنید.
قارچ: درست مانند مرغ، ساختار پروتئینی قارچ نیز با حرارت مجدد تغییر کرده و منجر به مشکلات هضم میشود. پس باقیمانده قارچ پخته شده را نیز بهتر است به صورت سرد مصرف کنید.
اسفناج: گرم کردن مجدد اسفناج بسیار خطرناک است. اسفناج حاوی درصد بالایی نیترات است که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل میشود. نیتریت با خطر ابتلا به سرطان ارتباط دارد.
تخممرغ: خطر گرم کردن مجدد تخممرغ بسیار بالاست زیرا در اثر قرار گرفتن در معرض حرارت مجدد، سمی میشود. البته این قانون شامل مواد غذایی که تخممرغ قسمتی از اجزای تشکیلدهنده آنها محسوب میشود، نیست. اما اگر تخممرغ را به صورت آبپز یا املت مصرف میکنید، نباید آن را برای وعده بعد گذاشته و دوباره گرم کنید.
کرفس: کرفس هم حاوی نیترات بوده که اگر دوباره گرم شود به نیتریت تبدیل میشود. اگر هم مجبور هستید که غذای حاوی کرفس را دوباره گرم کنید، کرفسهای آن را خارج کنید تا حرارت دوباره نبینند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم