در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
محمدحسین عزیزی در گفتوگو با میزان اظهار کرد: جذابیت در رنگ و لعاب برخی خوراکی ها، بسیاری از مردم را به خرید و مصرف آنها ترغیب میکند. این در حالی است که نظارت بر برخی مغازهها نشان میدهد در آلوچه، آبمیوه و شیرینیجات از رنگهای صنعتی استفاده میشود و ترکیبات نفتی و غیرخوراکی را به مواد خوراکی اضافه میکنند.
وی افزود: با وجود رنگهای خوراکی، بسیاری از فروشندگان، مصرف رنگهای شیمیایی در مواد غذایی را از لحاظ اقتصادی، بهصرفه میدانند. سرب، جیوه و فلزات سنگین از جمله مواد تشکیلدهنده رنگهای صنعتی، چون رنگ فرش است که مصرف آن در بدن مسمومیتهای شدید و بیماریهای گوارشی را به وجود آورده و براحتی از بدن دفع نمیشود.
رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: جوهر لیمو از جمله طعمدهندههای رایج درترشیجات است که با مزه ترش، حس ولع را به هر بینندهای میدهد. در حالی که بسیاری از چرخیها و آلوچهفروشیهای غیربهداشتی از جوهر لیموی صنعتی در محصولات خود استفاده میکنند.
به گفته وی جوهر لیموی صنعتی مادهای است که برای امور شستوشو مصرف میشود و به هیچ عنوان قابلیت خوردن ندارد، اما به دلیل مقرونبهصرفه بودن، در آبمیوهها و آلوچههای غیربهداشتی مصرف میشود.
عزیزی اذعان کرد: جز در مواردی امکان تشخیص این مواد سمی در خوراکیهایی چون کیکها و شیرینیهای خامهای رنگی، آبمیوهها و آلوچهها وجود ندارد و به مردم هشدار داده میشود تحت هیچ شرایطی از مغازههای آلوده و غیرمجاز، مواد خوراکی را تهیه نکنند.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد