به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، عطاءالله بهمنش که از روز ۱۵ خرداد سالجاری به علت سکته مغزی در بیمارستان بستری شده بود، شامگاه یکشنبه ۱۱ تیرماه در سن ۹۴ سالگی به دیار باقی شتافت. وی همزمان با دوم جولای که روز ورزشی نویسان جهان است دعوت حق را لبیک گفت.
بهمنش نویسندگی را از دی ماه ۱۳۳۰ در مجله ورزشی «نیرو و راستی» شروع کرد. او در سالهای ۱۳۳۳ تا ۱۳۳۷ در نشریه امید ایران مینوشت و پس از آن نیز از نویسندگان اصلی هفته نامه کیهان ورزشی و دنیای ورزش به شمار میآمد و با نشریاتی همچون روزنامه اطلاعات، گلبانگ، روزنامه ری، ایران ورزشی نیز همکاری داشت.
بیشترین فعالیت بهمنش در زمینه ورزش کشتی بوده است و او چند سال دبیر و نایب رئیس فدراسیون کشتی ایران بود.
درگذشت این پیشکسوت روزنامه نگاری و گزارشگری را تسلیت می گوییم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد