سازمان ملل هشدار داد

یمن در معرض بدترین شیوع وبا در جهان

سازمان ملل متحد درباره وضعیت بهداشتی در یمن هشدار داد و اعلام کرد یمن اکنون در معرض بدترین شیوع وبا در مقایسه با مناطق دیگر جهان است.
کد خبر: ۱۰۴۵۴۷۸
یمن در معرض بدترین شیوع وبا در جهان

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سازمان ملل متحد نسبت به تداوم شیوع وبا در یمن هشدار داده و اعلام کرده است: یمن اکنون در معرض بدترین شیوع وبا نسبت به هر نقطه دیگری از جهان قرار دارد.

یونیسف و سازمان بهداشت جهانی در طی بیانیه‌ای اعلام کردند: « در یمن بیش از 200 هزار نفر تاکنون به وبا مبتلا شده‌اند و حداقل 130 هزار نفر هم در اثر ابتلا به این ویروس جانشان را از دست داده‌اند».

گفته می‌شود، از بین جان‌باختگان این ویروس، حداقل یک چهارم آنها کودکان زیر ده سال بوده‌اند؛ کودکان در برابر وبا بسیار آسیب‌پذیرتر از بزرگسالان هستند و به علت شرایط نامناسب بهداشتی در این کشور جنگ‌زده، آمار کودکان از دست رفته قطعا با افزایش چشمگیری روبه رو خواهد بود.

سازمان ملل متحد اعلام کرده‌، تمام تدابیر برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس در حال انجام است.

عدم دسترسی به آب سالم در یمن به علت شرایطی که جنگ ایجاد کرده، تعداد زیاد افراد بستری در بیمارستان و کمبود شدید مواد غذایی موجب شده است تا وبا در این کشور بسیار شیوع پیدا کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها