حلوا زرده را همدانی‌ها به‌عنوان دسر و سوغات درست می‌کنند ‌و به‌دلیل این که با زرده تخم‌مرغ تهیه می‌شود به آن حلوا زرده گفته می‌شود.
کد خبر: ۱۰۴۰۱۵۰

حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی ولی کمی سفت‌تر از فرنی است و به رنگ زرد مایل به نارنجی است. سر سفره افطار یک همدانی حتما می‌توانید یک ظرف حلوا زرده بیابید.

مواد لازم برای تهیه حلوا زرده
برای 4 نفر:

زرده تخم‌مرغ: 10 عدد

شکر آسیاب شده: نصف لیوان

گلاب: یک چهارم لیوان

کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده: 3 قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ‌ها را با هم خوب مخلوط کنید و کم کم شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به رنگ کرم در بیاید و کمی هم پف کند. کره را در تابه روی حرارت بگذارید. زرده‌ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.

بعد از سفت شدن مواد، گلاب و زعفران آب شده را با هم مخلوط کرده و به مخلوط‌تان اضافه کنید و هم بزنید و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آن را بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. با خلال پسته، بادام و دارچین می‌توانید حلوا زرده را تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها