پلان آخر

علائق جالب

گفت‌وگوی مهران مدیری با مهرداد صدیقیان در دورهمی ابتدا از بلندقدتر شدن صدیقیان شروع شد اما او پاسخ داد که از 22 سالگی دیگر تغییر نکرده است.
کد خبر: ۱۰۳۵۲۲۴

صدیقیان درباره شروع فعالیت کاری‌اش هم گفت که از تئاترهای مدرسه شروع کرده و علاقه بسیاری به نشریات سینمایی هم داشته است. یک روز آگهی تست بازیگری را در یکی از روزنامه‌ها می‌خواند و مراجعه می‌کند. آن روز جایی دیگر هم تست می‌دهد و جالب این‌که هر دو را قبول می‌شود. صدیقیان از اتوبوس‌شب به‌عنوان فیلم مورد علاقه‌اش نام برد و از سریال مدینه هم به نیکی یاد کرد. بخش زیادی از برنامه با حضور صدیقیان به بیان ویژگی‌های شخصی‌اش گذشت، این‌که بسیار به پیتزا علاقه دارد اما تلاش می‌کند مراقب سلامتی‌اش باشد، فیلم اکشن زیاد می‌بیند و ورزش‌های پرهیجان انجام می‌دهد.

مرد همیشه خندان

منوچهر والی‌زاده برای معرفی ناصر ممدوح در برنامه سینما و دوبله، او را فردی مهربان و خنده‌رو در هر شرایطی اعلام کرد. او ادامه داد که همیشه حتی بعد از فعالیت بسیار زیاد نیز همچنان او را خندان مشاهده کرده‌اند. والی زاده وقتی از او درباره چگونگی حضور در عرصه دوبله پرسید، پاسخ ممدوح این بود که انگیزه‌اش سینما بود. روزی فیلمنامه به‌دست عازم استودیویی می‌شود. مسئول آنجا حین صحبت از مناسب بودن صدای ممدوح می‌گوید و او را به زنده‌یاد عطاءالله کاملی معرفی می‌کند که این موضوع مسیر زندگی‌اش را کاملا تغییر می‌دهد. ممدوح در ادامه گفته، قدیم جوانان به این حوزه می‌آمدند و به‌خاطر سختی کار رهایش می‌کردند اما امروز جوانان به سبب بیکاری به سمت دوبله می‌آیند.

تلخ و شیرین جبهه

تقریبا تمام خندوانه با حضور حمید داوود آبادی به بیان خاطراتش از جبهه جنگ سپری شد. این نویسنده به شوخی گفت اگر خاطرات جنگ را ننویسد راه نفسش بسته می‌شود. خاطره ابتدایی این رزمنده از هواپیمایی بود که بمب‌هایش کنار او فرود آمد و عمل نکرد. او از شهید کاظم زاده و رفاقت دیرینه‌شان هم گفت؛ این که خبر شهادتش پس از باز کردن قرآن و آمدن آیه‌ای پیشاپیش به او الهام می‌شود. او ادامه داد یک ماه قبل از شهادتش تا لحظه شهادت هر روز که کاظم‌زاده را می‌دید، گریه می‌کرد. داوودآبادی گفت این رزمنده روز شهادت نیز لحظه شماری می‌کرد و از شهادت خود با خبر بود و سرانجام هم با لبخند شهید شد. داوودآبادی از روزی هم گفت که زیر بمباران بی‌امان دشمن بوده‌اند و او با قرار دادن آیه الکرسی روی سقف سنگر،از مهلکه جان به در برده است.

700 کلمه مشترک فرانسه و فارسی

بهزاد خداویسی در برنامه خنداونه با بسیاری از موضوعات شوخی کرد و شب شادی را برای این برنامه رقم زد. او در جواب علت کم کاری‌اش گفت که چند وقتی در سفر بود. اما این حرفه را رها نکرده است و اکنون نویسندگی می‌کندو فیلم کوتاه می‌سازدکه البته به جشنواره‌های مختلف هم راه یافته است. او که گویا به زبان فرانسه هم آشنایی دارد چند کلمه‌ای فرانسوی حرف زد و اعلام کرد که توانسته 700 کلمه مشترک میان زبان‌های فرانسه و فارسی پیدا کند. خداویسی تقریبا در مورد تمام موارد مطرح شده در برنامه شوخی کرد. او از سریال سرنخ که روزهای اخیر دوباره از شبکه آی‌فیلم پخش شده هم گفت که با وجود گذشت این همه سال هنوز تماشایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها