مرد شرور در زندان توبه کرد

پسری 18 ساله که در تعقیب سارق تلفن همراهش به پشت شمشادهای کنار خیابان رفته بود، هرگز تصور نمی‌کرد در دام سیاه سارق گرفتار شود و از سوی او مورد آزار و اذیت قرار گیرد. متهم پیش از این یک‌بار به اعدام محکوم شده، اما نوشتن توبه نامه باعث شد تا پرونده اش برای رسیدگی دوباره به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شود.
کد خبر: ۱۰۳۴۶۵۱

به گزارش جام‌جم، 2 دی 93، پسری 18 ساله به یکی از کلانتری‌های تهران مراجعه کرد و گفت: «امروز در خیابان پیاده‌روی می‌کردم که ناگهان پسر جوانی گوشی ام را از دستم قاپید. او فرار کرد و به پشت شمشادهای کنارخیابان رفت. من تعقیبش کردم، اما وقتی به آنجا رسیدم، دو پسر نوجوان به کمک سارق آمدند و دست و پای مرا به زور گرفتند. سپس سارق مرا مورد آزار و اذیت قرار داد و آن دو نوجوان نیز از این کار فیلم گرفتند.»

با ثبت این شکایت، کارآگاهان به تکاپو افتادند و پس از چند روز هر سه متهم را دستگیر کردند. پرونده آنها برای رسیدگی در اختیار شعبه پنجم دادگاه کیفری استان تهران قرار گرفت و سارق 22ساله به جرم آزار و اذیت به اعدام و دو متهم نوجوان دیگر به پرداخت دیه و شش ماه نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم شدند. این احکام در دیوان عالی کشور تائید شد و در حالی‌که مرد متجاوز در آستانه اعدام قرار داشت با نوشتن توبه نامه خطاب به رئیس قوه قضاییه، تقاضای بخشش کرد. با دستور قضایی، پرونده او یک‌بار دیگر به دادگاه فرستاده شد تا مورد رسیدگی مجدد قرار گیرد. سرانجام صبح دیروز، متهم در شعبه پنجم دادگاه کیفری استان تهران در جایگاه دفاع ایستاد و گفت: «من از جرمی که مرتکب شده‌ام، پشیمانم و در زندان توبه کرده‌ام. چند سوره قرآن کریم را هم حفظ کرده‌ام. از قضات می‌خواهم مرا ببخشند و در حکمم تخفیف قائل شوند.» در پایان دادگاه قضات وارد شور شدند تا رای نهایی را صادر کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها