جامبالایا خوراک بسیار غنی برنج و گوشت و سبزیجاتی است که هم فرانسوی‌ها هم اسپانیایی‌ها آن را تهیه می‌کنند.
کد خبر: ۱۰۳۲۸۱۰

مواد لازم برای 8 نفر:

سینه مرغ خرد شده: 2 عدد / برنج دانه بلند: دو و نیم فنجان / میگوی متوسط: نیم کیلوگرم / سوسیس حلقه شده: نیم کیلوگرم / گوجه فرنگی خرد شده: 6 عدد / کرفس خرد شده: 2 عدد / پیاز خرد شده: یک عدد / فلفل دلمه سبز خرد شده: یک عدد / سیر خرد شده: 3 حبه / آب مرغ: 3فنجان / ادویه مخلوط: 3 قاشق غذاخوری / برگ بو: 2عدد / کره: 4قاشق غذاخوری / روغن مایع: یک قاشق غذاخوری / نمک: به میزان لازم / سس تند: یک قاشق غذاخوری

کره و روغن گیاهی را در تابه‌ای بزرگ روی حرارت متوسط بگذارید و سینه مرغ و سوسیس خرد شده و میگو را در تابه ریخته کره و روغن را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید و کنار بگذارید. کمی بعد در تابه‌ای کرفس، پیاز، فلفل دلمه و سیر را تفت دهید تا سبزیجات نرم شود. گوجه‌فرنگی خردشده، ‌آب مرغ، ادویه، برگ بو و سس تند را اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید باهم بجوشند. برنج را اضافه کرده 15 دقیقه بجوشانید و مرغ، سوسیس و میگو را به ظرف برگردانید و به طبخ ادامه دهید تا میگوها کاملا بپزند و در آخرین مرحله نمک بزنید و سرو کنید. اگر برنج را به سبک ایرانی می‌پسندید بگذارید در آخر 20 دقیقه دم بکشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها