
به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی شبکه چهار سیما، مستند مینا و نارنج به تهیه کنندگی جواد کراچی در 7 قسمت30 دقیقه ای برای پخش از شبکه چهار سیما تدارک دیده شده است.
به گفته کراچی تهیه کننده برنامه، تصویربرداری مستند «مینا و نارنج» از اواسط بهمن ماه سال گذشته در شهر شیراز شروع و هفته گذشته به پایان رسیده است و هم اکنون مراحل مونتاژ و ساختار گرافیکی برنامه در حال انجام است.
وی درباره موضوع این مستند گفت: «مینا و نارنج» به معرفی اماکن تاریخی و مذهبی شیراز می پردازد و در هر قسمت بقاع متبرکه، آرامگاه شعرا و عرفا، مساجد، مدارس و حوزه های علمیه تاریخی، باغ ها، مجموعه زندیه و منازل و کوچه های تاریخی شهر شیراز معرفی می شود.
کراچی افزود: تحقیق و نگارش این مجموعه توسط کارشناسان و اساتید میراث فرهنگی صورت گرفته است و نریشن های این مجموعه توسط یکی از اساتید حوزه دوبله خوانده می شود.
تهیه کننده مینا و نارنج گفت: پس از اتمام مراحل تدوین این مستند، به احتمال زیاد پخش آن از پاییز آغاز می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با رئیس مرکز بینالملل وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بررسی کرد
حجتالاسلام طبسی معتقد است تصمیمات امامان (ع) علیرغم ظاهر متفاوت، براساس وظیفه و شرایط زمانه، همگی در مسیر هدایت امت اسلام بوده است