به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، رضا قوچان نژاد درباره 18 گلی که در فصل جاری اردویژه برای تیم هیرنفین به ثمر رساند، گفت: به طور مطلق احساس فردی خوبی از آن دارم. گلزنی وظیفه مهاجم است اما از گلزنی بیشتر و از تعداد آن خوشحال میشوم.
گوچی ادامه داد: من از آن تیپ بازیکنانی هستم که باید فوتبال بازی کنم و ترجیح میدهم بازی خوب من در خدمت تیم باشد. در این صورت شما باگلزنی خود خوشحال میشوید.
مهاجم ایرانی تیم هیرنفین درباره تیم آینده خود هم اظهار داشت: من هیچ رویایی ندارم. همواره نگاه من از یک بازی به بازی آینده است. این نوع فوتبال من است. هفته آرام و بدون اتفاقی پیشرو داریم و پس از آن باید خودم را مهیای بازی با تیم زووله در هفته سیوسوم اردویژه هلند کنم.
رضا قوچان نژاد با به ثمر رساندن 18 گل در رده چهارم برترین گلزنان تاریخ باشگاه هیرنفین در رقابت های اردویژه هلند قرار گرفته است. این تیم در 2 هفته به پایان فصل جاری اردویژه رتبه هشتم جدول ردهبندی را با 43 امتیاز در اختیار دارد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد