با رسیدن بهار و تازگی هوا، اغلب خانواده‌ها شور و شوق زیادی برای رفتن به جنگل، فضاهای سبز یا پارک‌های جنگلی و تهیه غذاهای کبابی دارند .
کد خبر: ۱۰۲۳۵۳۶

اما نکته مهم این است که هنگام تهیه غذاهای کبابی و روشن کردن آتش به نکاتی توجه کنیم تا عامل آتش سوزی نشویم .

برای گرم کردن غذا یا تهیه غذاهای کبابی از جایگاه‌های ویژه‌ای که در فضاها و پارک‌های جنگلی تعبیه‌شده است استفاده کنید و هرگز روی زمین آتش روشن نکنید .

از باقی گذاشتن زغال روشن در طبیعت خودداری کنید .

بهترین روش‌های خاموش کردن آتش، پاشیدن آب روی خاکستر یا مدفون کردن خاکسترها با خاک برای خفه کردن آتش یا استفاده از کپسول خاموش‌کننده دستی است .

تا زمانی که از آتش دود بر‌می‌خیزد، احتمال شعله ور شدن مجدد آن زیاد است . در نتیجه از سرد شدن کامل آتش اطمینان یابید.

اگر کنده درختی را آتش زده‌اید و هنوز مرکز آن سرخ و شعله‌ور است، می‌توانید سطح آن را با ضربات یک جسم سنگین آنقدر بکوبید تا خرد شده و مرکز آن سرد شود .

از انداختن ته سیگار یا کبریت روشن روی زمین اجتناب کنید.

در صورت مشاهده آتش‌سوزی در جنگل، مرتع یا فضاهای سبز بسرعت با 125 تماس بگیرید و موقعیت را دقیق و واضح برای آنها شرح دهید و دور از بوته‌ها و درختان پناه بگیرید.

فاخره بهبهانی

جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها