مواد لازم برای تهیه شیرپلو:
برنج: چهار پیمانه / فیله مرغ: نیم کیلوگرم / کشمش پلویی: یک پیمانه / کره: 200 گرم / شیر: چهار پیمانه / زعفران: یک قاشق چایخوری / نمک: یک قاشق چایخوری / دارچین: نصف قاشق چایخوری / پیاز داغ: یک پیمانه / خلال پسته: یک پیمانه / آب: دو پیمانه / گلاب: یک سوم پیمانه
برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت خیس کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید و بجوشانید. آب برنج را خالی کرده و داخل مخلوط آب و شیر جوشیده اضافه کنید و نمک و زعفران و گلاب به آن بیفزایید. بعد از جوشیدن نیمی از شیر، کره را به برنج اضافه کنید و بگذارید شیر کامل جذب برنج شده و بعد دمکنی بگذارید که دم بکشد.
فیله مرغ را با نمک، زعفران و فلفل مزهدار کنید و در تابه با کمی کره و زعفران سرخ کنید. کشمش را هم با کره و دارچین با هم سرخ میکنید. بعد از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف بکشید و فیلههای سرخ شده را در کنار آن قرار دهید و با کشمش و پیازداغ و خلال پسته تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم