افزایش 20درصد مشارکت‌های مردمی

‌بر اساس پیش‌بینی‌های انجام شده در کمیته امداد امام خمینی(ره) میزان مشارکت‌های مردمی برای امسال 1150‌میلیارد تومان برآورد شده بود، اما بررسی‌های اخیر این سازمان نشان می‌دهد که به دلیل همکاری نیکوکاران میزان مشارکت‌های مردمی ‌حدود20 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۰۱۱۴۲۷

به گزارش جام‌جم، افزایش مشارکت‌های مردمی نشان می‌دهد که نیکوکاران در آستانه سال نو برای کمک به افراد نیازمند سنگ تمام گذاشته‌اند، نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز در تلاشند تا کمک‌های مردمی را در روزهای باقیمانده سال 95 به دست خانواده‌های نیازمند برسانند تا خانواده‌های نیازمند نیز با مشکلات کمتری سال جدید را آغاز کنند. این در حالی است که براساس تصمیم‌های گرفته شده قرار است مستمری خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی نیز افزایش پیدا کند.

پرویز فتاح، رئیس کمیته امداد امام‌خمینی(ره) در پاسخ به جام‌جم درباره تخصیص یافتن اعتبار برای افزایش مستمری مددجویان در سال آینده می‌گوید: در برنامه ششم توسعه هماهنگی مطلوبی بین دولت و مجلس برای تامین بودجه نهادهای حمایتی وجود داشت، بر این اساس مستمری مددجویان در سال 96 معادل 20 درصد حداقل حقوق وزارت کار تعیین شده است. آن طور که او می‌گوید در صورتی که حداقل حقوق ‌900 هزار تومان در نظر گرفته شود مستمری مددجویان در سال آینده ماهانه 180 هزار تومان برای هر نفر خواهد بود. به این شکل میانگین پرداختی مستمری‌بگیران کمیته امداد و بهزیستی حدود 180 هزار تومان خواهد بود یعنی خانواده‌های کمتر از سه نفر مبلغ پایین‌تر از این رقم دریافت خواهند کرد.

به گفته فتاح، برای تامین این افزایش مستمری قرار است 38 هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه‌ها تامین شود که از این مبلغ 4000 میلیارد تومان به افزایش مستمری تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی تخصیص خواهد یافت‌.

‌رئیس کمیته امداد درباره پرداخت وام اشتغال نیز توضیح می‌دهد:‌ امسال کمیته امداد از منابع دولتی حدود یک هزار میلیارد تومان و از منابع امدادی حدود 300 میلیارد تومان وام اشتغال پرداخت کرده ‌که متوسط وام اشتغال پرداختی کمیته امداد به مددجویان 13 میلیون تومان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها