یادداشت

همه ایران پشت شماست

از امروز نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا به میدان می‌روند.
کد خبر: ۱۰۰۳۹۹۹

پرسپولیس تهران و استقلال خوزستان به‌عنوان دو نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا درمسقط بازی می‌کنند.

چرا مسقط؟ این پرسشی است که آینده به آن پاسخ خواهد داد و این‌که آیا شایعات درباره فروش بلیت‌ها به تیم‌های عربستانی که در کانال‌های تلگرامی می‌چرخد، آیا درست است یا نه؟ باز هم آینده به این پرسش پاسخ می‌دهد. مهم این است که نمایندگان مظلوم فوتبال ایران با مجموعه‌ای از مشکلات ریز و درشت، باید در کشوری که خود در آن غریبه هستند، از تیم‌‌های عربستانی پذیرایی کنند. امروز دو نماینده آبی ما به میدان می‌روند تا رسما رقابت‌های لیگ قهرمانان این فصل برای ما آغاز شود.

استقلال خوزستان در مسقط، میزبان الفتح عربستان است و استقلال هم در دبی مهمان الاهلی. سه‌شنبه هم ذوب‌آهن در امارات به مهمانی العین می‌رود و پرسپولیس در شرایطی که الهلال همه امکانات عمان را در اختیار دارد، از این تیم پولدار میزبانی می‌کند.

کاش این همه اختلاف در این فوتبال نبود تا راحت‌تر این جملات را می‌نوشتیم؛ اما ایرانی جماعت در روزهای سخت، خودش را نشان می‌دهد. می‌دانیم که پرسپولیس در مسقط میزبان الهلال نیست و همه چیز را الهلال با پول خریده است، می‌دانیم که استقلال خوزستان با کوهی از مشکلات به لیگ قهرمانان پا گذاشته و می‌دانیم استقلال هنوز درگیر مسائل مالی است و سرمربی این تیم هم دیروز در آخرین ثانیه‌ها مشکل خود را حل کرد تا امشب روی نیمکت آبی‌ها بنشیند. همه اینها را می‌دانیم؛ اما خوب می‌دانیم وقتی پای نام ایران مطرح می‌شود، همه ایران پشت تیم‌های هموطن خود می‌ایستد. اینجا رنگ‌ها رنگ می‌بازد چون همه نماینده ایران هستند. دوست داریم همه تیم‌های مظلوم ما در برابر تیم‌های پرپول و پر از امکانات عربی موفق شوند. آرزو می‌کنیم هر چهار بازی نمایندگان ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا مقابل تیم‌های عربستانی و اماراتی با پیروزی و موفقیت تیم‌های ایرانی به پایان برسد. دل‌ها را یکی می‌کنیم چون هر زمان یکدل بودیم، موفق شدیم.

امید توفیقی

ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها