نوعی کوکوی مخصوص نقاط جنوبی ایران، مخصوصا خوزستان و بوشهر پوکورا نام دارد که از آرد نخود خام تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۰۰۳۴۴۹

نخود سرشار از پتاسیم است و مصرف آن برای کسانی که دارای فشار خون بالا هستند توصیه می‌شود. میزان ویتامین‌های گروه B نخود نیز بسیار بالاست.

مواد لازم برای کوکوی پوکورا:

آرد نخود خام: 250 گرم

تره خرد شده: 5 قاشق غذاخوری

تخم‌مرغ: 3 عدد

پودر فلفل: یک قاشق مرباخوری

زعفران آب شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک و روغن: به میزان لازم

آب ولرم: نصف فنجان

آب ولرم را به آرد نخود و زعفران آب شده اضافه کنید و هم بزنید. تره را نیز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف جدایی باهم مخلوط کنید و به آن پودر فلفل و نمک زده و هم بزنید. از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو برداشته و در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را با ترشی گل کلم جنوبی و لیمو ترش تازه سرو کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها