حلیم یکی از خوشمزه‌ترین صبحانه‌های غنی و البته کمی دیر هضم ایرانی است که درست کردن آن صبر و حوصله فراوان می‌طلبد.
کد خبر: ۱۰۰۰۹۹۹

حلیم به علت داشتن گندم فراوان سرشار از ویتامین‌های گروه E و B، سلنیوم و منیزیوم است. مصرف جوانه گندم برای درمان بیماری‌های پوستی بسیار مفید فایده است. همچنین مصرف جوانه گندم به رفع کم‌خوابی و بهبود حافظه کمک شایان توجهی می‌کند.

مواد لازم برای تهیه حلیم:

گندم پوست کنده: 3 کیلوگرم / گوشت بوقلمون: یک کیلوگرم / کره: 250 گرم / نمک: دو قاشق غذاخوری / آب: 10 لیتر / شکر و دارچین: به میزان لازم برای تزیین

گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. پس از خیس خوردن فراوان همراه گوشت بوقلمون به مدت 4 ساعت بگذارید با آب بپزد. زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید کاملا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت نمک را به آن اضافه کنید. بعد از پخت کامل، گوشت را ریش ریش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید و آن‌قدر هم بزنید که مواد با هم حل شده و لعاب پس بدهد. هم زدن دائمی این غذا اهمیت فراوان دارد، چون اگر به اندازه کافی هم نزنید غذا ته می‌گیرد. می‌توانید با گوشکوب برقی هم مواد را کاملا له کنید. بعد از پخت 2 ساعتی اجازه دهید حلیم استراحت کند تا خود را بگیرد. هنگام سرو روی آن کره آب شده یا روغن حیوانی بدهید و شکر و دارچین بریزید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها