در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حلیم به علت داشتن گندم فراوان سرشار از ویتامینهای گروه E و B، سلنیوم و منیزیوم است. مصرف جوانه گندم برای درمان بیماریهای پوستی بسیار مفید فایده است. همچنین مصرف جوانه گندم به رفع کمخوابی و بهبود حافظه کمک شایان توجهی میکند.
مواد لازم برای تهیه حلیم:
گندم پوست کنده: 3 کیلوگرم / گوشت بوقلمون: یک کیلوگرم / کره: 250 گرم / نمک: دو قاشق غذاخوری / آب: 10 لیتر / شکر و دارچین: به میزان لازم برای تزیین
گندم را از 24 ساعت قبل خیس کنید. پس از خیس خوردن فراوان همراه گوشت بوقلمون به مدت 4 ساعت بگذارید با آب بپزد. زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید کاملا بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت نمک را به آن اضافه کنید. بعد از پخت کامل، گوشت را ریش ریش کرده و دوباره به قابلمه برگردانید و آنقدر هم بزنید که مواد با هم حل شده و لعاب پس بدهد. هم زدن دائمی این غذا اهمیت فراوان دارد، چون اگر به اندازه کافی هم نزنید غذا ته میگیرد. میتوانید با گوشکوب برقی هم مواد را کاملا له کنید. بعد از پخت 2 ساعتی اجازه دهید حلیم استراحت کند تا خود را بگیرد. هنگام سرو روی آن کره آب شده یا روغن حیوانی بدهید و شکر و دارچین بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد