
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو با حضور محمدرضا نعمتزاده در اواخر هفته گذشته برگزار شد.
در این جلسه که نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران نیز حضور داشتند موضوع کیفیت خودروهای داخلی مطرح و وزیر صنعت، معدن و تجارت باز هم از خودروسازان خواست در جهت افزایش کیفیت خودروهای تولیدی حرکت کنند.
پیش از این نیز در برخی از جلسات شورای سیاستگذاری خودرو وزیر صنعت، معدن و تجارت از کیفیت پایین خودروهای داخلی انتقاد کرده و خواستار افزایش کیفیت این محصولات شده بود.
در جدیدترین جلسه شورای سیاستگذاری خودرو، نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران گزارشی از استانداردهای جدید خودرویی که در آینده اجرایی خواهد شد، ارائه کردند.
بر این اساس استانداردهای ۵۵ گانه فعلی خودروهای سواری به ۷۷ استاندارد اجباری افزایش خواهد یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد
«جامجم آنلاین» در گفتوگو با دکتر مینو محرز، متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری بررسی کرد
مدیر شبکه آموزش در گفتوگویی تفصیلی با «جامجم»، از چشماندازهای تازه این شبکه میگوید
همه جای دنیا اول كیفیت و بروزرسانی رو تحویل میگیرن تاكید میكنم اول كیفیتو تحویل میگیرن بعدش پول میدن
اینجا اول پولو میدن میلیاردی بعد 2 سال درخواست كیفیت میكنن