رئیس پلیس راه راهور ناجا خبر داد:

فوت بیش از 20 نفر در جاده‌های ایران

رئیس پلیس راه راهور ناجا بیان کرد: در سه روز گذشته بارش باران و لغزندگی جاده‌ها و بی‌احتیاطی رانندگان، باعث کشته شدن بیش از ٢٠ نفر از هموطنان شد.
کد خبر: ۹۹۳۵۷۵
فوت بیش از 20 نفر در جاده‌های ایران

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، سردار محمدحسین حمیدی گفت: در روزهای بارانی خودروهایی که با سرعت مطمئنه حرکت نمی‌کنند و به خطوط حاشیه راه توجه ندارند، دچار خروج از جاده و واژگونی می‌شوند که متاسفانه منجر به جرح و فوت سرنشینان می‌شود.

سردار حمیدی با اشاره به اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی هم از این قاعده مستنثنی نیست، افزود: اتوبوس‌ها خصوصا اتوبوس‌هایی که راننده‌های باتجربه‌ای ندارند یا رانندگانی که سرعت مطمئنه را رعایت نمی‌کنند، در جاده‌های لغزنده، از جاده خارج می‌شوند.

رئیس پلیس راه راهور ناجا با بیان اینکه طی ٢ روز گذشته، ٣ دستگاه اتوبوس در جاده‌های شیراز به اصفهان، کرمان و فردوس در خراسان جنوبی به دلیل بی‌احتیاطی از جاده خارج شدند، توضیح داد: در این حوادث تعدادی از هموطنانمان کشته و مجروح شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها