
به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صدا و سیما، علی لاریجانی در نوبت عصر جلسه علنی امروز مجلس و خطاب به محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: حقیقت این است که دولت لایحه برنامه به مجلس نداد و اگر لایحه برنامه ارائه می کرد ما این وضع را نداشتیم.
وی تصریح کرد: شما در جریان هستید آن چیزی که به مجلس داده شد موادی از برنامه بود که کشمکش و اختلاف نظر شد.
رئیس مجلس خطاب به رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بعضیها معتقد بودند «لایحه برنامه از شئونات رئیس جمهور است و احتیاج به مجلس ندارد»، این حرف در نظام ما مورد قبول واقع نشد و رهبری سیاست های کلی برنامه ششم را ابلاغ کردند و بعد هم اعلام کردند دولت لایحه بدهد.
وی اظهار داشت: اگر دولت هم لایحه می داد قطعا 90 درصد مشابه (با لایحه فعلی برنامه) می شد.
تشکر لاریجانی از مجلس و دولت
رئیس مجلس پس از تصویب کلیات لایحه برنامه ششم توسعه گفت: از همه تلاش های کمیسیون تلفیق، نماینده دولت و مساعی مشترک همه نمایندگان که با هوشمندی تلاش کردند آینده کشور را صاحب ساختار مدرن تری در برنامه ریزی کنند، متشکریم.
لاریجانی افزود: به دغدغه های نمایندگان حق می دهم چرا که برخی از بخش های این لایحه ممکن است اشکالاتی داشته باشد.
وی اظهارداشت: انشاء الله در مسیر تصویب لایحه برنامه ششم توسعه با کمک هم این اشکالات را حل خواهیم کرد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد