در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
قزوینیها برای این شب چلوی خوش رنگ و طعمی با دانههای انار درست میکنند که امتحانکردن آن را به شما هم توصیه میکنیم.
برای تهیه نارپلو به این مواد احتیاج دارید:
برنج: 2 پیمانه / گشنیز خرد شده: یک پیمانه /
کشمش: 3 قاشق غذاخوری / خلال پسته: نصف پیمانه / انار سرخ دانه شده: یک پیمانه / ران و سینه مرغ: یک عدد / پیاز: 2 عدد / زعفران دم کرده: 4 قاشق غذاخوری / نمک و زردچوبه و فلفل: بهمیزان لازم
برنج را دو ساعت قبل از طبخ غذا با کمی نمک خیس کنید. هنگام طبخ برنج را با چهار لیوان آب و نمک در قابلمه بریزید تا بجوشد. بعد آن را آبکش کنید.
مرغ را همراه نمک و زردچوبه و پیاز بپزید و کنار بگذارید.
سینههای مرغ را همراه یک عدد پیاز، کمی زردچوبه، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد، سینههای مرغ پختهشده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
کمی از پیازتان را نگینی خرد کنید و تفت دهید تا سبک شود و سینه مرغ ریش ریش شده، گشنیز، کشمش، خلال پسته، انار و نمک را به آن اضافه کنید و چند دقیقهای تفت دهید.
ته قابلمه روغن بریزید و روی آن کمی کنجد بپاشید و ورقههای سیب زمینی را رویش قرار دهید و لایهبهلایه برنج و مایه انار را بریزید تا تمام شود و برنج را برای دم یک ساعتی روی حرارت بگذارید تا دم بکشد. هنگام دم کشیدن زعفران آب شده را روی برنج بریزید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: