
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، تا کنون خبرهای زیادی از گوشه و کنار دنیا در مورد روش های مختلف تنبیه و مجازات شنیده اید، مجازاتی که گاهی با روش های سخت همراه بوده است. اما امروز در خبری متفاوت بشنوید از رئیسی که در کمال عدالت خودش را نیز به همراه کارمندانش مجازات کرد.
مالک یک نانوایی در چین با شروع سال کاری برای همه کسانی که در مجموعه او به نوعی مشغول فعالیت بودند سقف 48 میلیون تومان از فروش را در نظر گرفته و به کارگران دستور داد که تا پایان سال فروش خود را به مبلغ تعیین شده برسانند.
متاسفانه پس از گذشت زمان مجموعه نانوایی نتوانست به سقف تعیین شده برسد، از همین رو رئیس عادل و منصف مجموعه تصمیم به تنبیه سرویس کاری خود گرفت، او در حالی که کارمندانش را در خیابان گرد هم جمع کرده بود بحالت چهار زانو روی زمین خم شده و شروع به حرکت در خیابان برفی یخ زده کرد.
او قصد داشت تا کارمندانش را با این کار شرمنده کند که از قضا موفق هم شد، زیرا پس از گذشت چند دقیقه، کارمندان یکی پس از دیگری به پیروی از رئیس با حالتی سرشار از تحقیر و سردرگمی روی آسفالت سرد خیابان شروع به چهار زانو رفتن کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد