
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، در مزایدهای که برای فروش چند پلاک خودرو در امارات برگزار شد 50 پلاک خودرو به ارزش تقریبی 26 میلیون دلار به فروش رسید.
در جریان این مزایده، یک کودک اماراتی به نام «عبدالله» که هنوز 10 سالش تمام نشده بود، سه پلاک خودرو شامل دو پلاک با شمارههای 11 و 7 را با قیمت 6 میلیون و 150 هزار درهم و 13 میلیون و 400 هزار درهم خرید.
این کودک که به همراه برادر کوچکترش در مزایده شرکت کرده بود، گفته که پلاک 7 را به نشانه 7 امیرنشین امارات خریداری کرده است.
این پسربچه همچنین پلاک سومی هم به شماره 11111 خریداری کرد و بابت آن مبلغ یک میلیون و 880 هزار درهم پرداخت کرد.
این در حالی است که بر اساس قوانین راهنمایی و رانندگی امارات، کودکان زیر 18 سال اجازه رانندگی ندارند.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد