در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
این غذا بهدلیل استفاده از به و آلو در آن برای بیماریهای رودهای و دستگاه گوارش بسیار مفید است. همچنین باعث خوشبو شدن بدن میشود و خوردن آن برای جلوگیری از سقط جنین در زنان باردار هم توصیه شده است. به آلو را بیشتر ساکنان جنوب شرقی ایران و کرمانیها تهیه میکنند، اما در شهرهای دیگر نیز بهدلیل طعم ملس و خوشبوی آن مورد استقبال است.
مواد لازم:
گوشت خورشی: نیم کیلوگرم
به متوسط زرد: 3 عدد
آلو بخارا: 100 گرم
پیاز: 2 عدد
شکر: 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم شده: 3 قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری
نمک ، فلفل و روغن: به مقدار لازم
گوشت خرد شده را در روغن با پیاز نگینی تفت دهید. بعد از تفت نمک و فلفل و آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید دوساعتی بپزد. «به» را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید کمی در روغن تفت دهید و بعد به گوشت اضافه کنید. آلوهایتان را هم از قبل دو ساعت در آب خیس کنید و بعد به خورش اضافه کنید. شکر و آبلیموی تازه را مخلوط کنید و در خورش بریزید. زعفران آبکرده را به خورش اضافه کنید و یک ساعت بگذارید مواد با هم بپزند و جا بیفتند. میتوانید هنگام پخت گوشت یک فنجان لپه نیز با آن تفت دهید و در خورش لپه نیز داشته باشید. اگر خورش به آلو با برنج دودی سرو شود بسیار مطبوعتر است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: