خورش به آلو غذای خوشمزه و پر انرژی پاییزی است که البته می‌توان در فصول دیگر هم با نگهداری «به» در فریزر تهیه کرد.
کد خبر: ۹۵۶۴۴۱

این غذا به‌دلیل استفاده از به و آلو در آن برای بیماری‌های روده‌ای و دستگاه گوارش بسیار مفید است. همچنین باعث خوشبو شدن بدن می‌شود و خوردن آن برای جلوگیری از سقط جنین در زنان باردار هم توصیه شده است. به آلو را بیشتر ساکنان جنوب شرقی ایران و کرمانی‌ها تهیه می‌کنند، اما در شهرهای دیگر نیز به‌دلیل طعم ملس و خوشبوی آن مورد استقبال است.

مواد لازم:

گوشت خورشی: نیم کیلوگرم

به متوسط زرد: 3 عدد

آلو بخارا: 100 گرم

پیاز: 2 عدد

شکر: 2 قاشق سوپخوری

زعفران دم شده: 3 قاشق غذاخوری

آب لیموی تازه: 2 قاشق سوپخوری

نمک ، فلفل و روغن: به مقدار لازم

گوشت خرد شده را در روغن با پیاز نگینی تفت دهید. بعد از تفت نمک و فلفل و آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید دوساعتی بپزد. «به» را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید کمی در روغن تفت دهید و بعد به گوشت اضافه کنید. آلوهایتان را هم از قبل دو ساعت در آب خیس کنید و بعد به خورش اضافه کنید. شکر و آبلیموی تازه را مخلوط کنید و در خورش بریزید. زعفران آب‌کرده را به خورش اضافه کنید و یک ساعت بگذارید مواد با هم بپزند و جا بیفتند. می‌توانید هنگام پخت گوشت یک فنجان لپه نیز با آن تفت دهید و در خورش لپه نیز داشته باشید. اگر خورش به آلو با برنج دودی سرو شود بسیار مطبوع‌تر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها