چند خط خبر

محسن رضوانی، رئیس فدراسیون شنا در کنگره کنفدراسیون شنای آسیا به عنوان عضو هیات رئیسه انتخاب شد. رضوانی پیش از این در کمیته بازاریابی کنفدراسیون شنای آسیا و کمیته مربیان فدراسیون جهانی نیز حضور داشت.
کد خبر: ۹۵۵۹۵۹

محمد وکیلی، سرمربی تیم والیبال نوجوانان ایران 23 بازیکن را به اردوی این تیم دعوت کرد.

فدراسیون تنیس روی میز تصمیم گرفت پنج ورزشکار برتر آخرین دور مسابقات انتخابی تیم ملی به همراه نوشاد عالمیان را از 19 تا 23 آبان به تور جهانی اتریش اعزام کند.

فدراسیون جهانی وزنه‌برداری اعلام کرد با تائید مثبت شدن تست دوپینگ سه وزنه‌بردار در المپیک 2016 ریودوژانیرو، نام آنها از لیست نتایج بازی‌ها خارج می‌شود. این ورزشکاران از لهستان، قرقیزستان و مغولستان بودند.

جواد محجوب، جودوکار وزن 100ـ کیلوگرم ایران و دارنده مدال‌های طلا و نقره آسیا که در المپیک 2016 ریو نیز حضور داشت، در وزن 100 کیلوگرم رقابت‌های انتخابی تیم ملی کشتی پهلوانی در بلاروس به میدان می‌رود.

با توجه به برگزاری دومین دوره رقابت‌های کشتی آزاد و فرنگی جام باشگاه‌های جهان در کشورهای اوکراین و مجارستان، از ایران در هر رشته دو تیم می‌توانند در این مسابقات شرکت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها