بلاتکلیفی دژاگه

اشکان دژاگه از العربی جدا شد. البته این خبر را برای نخستین بار رسانه قطری الکاس روی خروجی خودش فرستاد. دژاگه که پس از بازی ایران و قطر زمزمه‌های جدایی‌اش از این تیم به گوش می‌رسید با شرایطی که برایش پیش آمده باید تا ژانویه بدون تیم بماند، اتفاقی که با توجه به شرایط حساس تیم ملی کار را برای این بازیکن سخت می‌کند.
کد خبر: ۹۵۱۶۶۴

با این حال اشکان از العربی جدا شده است و مسئولان این تیم باید مبلغ قرارداد او را که رقمی سنگین و بیش از ده میلیارد تومان است را به اشکان پرداخت کنند. چون روز گذشته مهلت ثبت‌نام بازیکنان خارجی در لیگ قطر به پایان رسید و بدون شک مسئولان باشگاه العربی قرارداد این بازیکن را که در اردوی تیم ملی ایران به سر می‌برد یک طرفه فسخ کرده‌اند.

خبر جدایی اشکان از لیگ قطر وقتی مخابره شد که تنها دقایقی پس از آن دوباره ماجرای حضور این بازیکن در پرسپولیس هم روی خروجی سایت‌های مختلف آمد. خود اشکان، مدیر برنامه‌هایش و حتی دوستان نزدیک او در تیم ملی بارها گفته‌اند که او خیال بازی در لیگ برتر ایران را ندارد اما اصرار بعضی رسانه‌ها پیراهن قرمز را بر تن دژاگه کرده است.

دژاگه نه از لحاظ مالی برای پرسپولیسی‌ها می‌صرفد و نه در شرایط فعلی از نظر بازی. بدون شک اگر او به پرسپولیس بیاید باید جای بازیکنی آماده مثل محسن مسلمان، امید عالیشاه و حتی وحید امیری را بگیرد. اتفاقی که با توجه به تفکرات برانکو بعید به نظر می‌رسد. اشکان شاید راهی اروپا شود و اگر هم از تیمی در قاره سبز پیشنهاد نداشته باشد احتمالا سر از لیگ چین درخواهد آورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها