چرا باید کپک را از مواد غذایی جدا کنیم ؟

وقتی روی آبلیمو و آبغوره‌ خانگی یا شور کپک بزند، ما با خیال آسوده کپک را پس می‌زنیم و از باقی آن استفاده می‌کنیم یا حتی وقتی نان کپک می‌زند، قسمت کپک‌زده را جدا و بقیه را مصرف می‌کنیم، اما باید بدانید که برخی کپک‌ها موادی به نام مایکوتوکسین یا سموم قارچی از خود ترشح می‌کنند که این سموم هیچ طعم، مزه، بو و عوارض کوتاه‌مدت ندارند، اما اگر به صورت مستمر از این مواد غذایی استفاده شود طی سال‌های آتی می‌توانند ما را دچار برخی بیماری‌های خطرناک کنند‌.
کد خبر: ۹۳۶۴۷۸

فرد باید تخصص کافی برای تشخیص قارچ و کپک‌ داشته باشد و بداند که این کپک نوعی است که چنین سمومی را ترشح می‌کند یا نه و فقط در این صورت می‌تواند کپک را از ماده غذایی جدا و بقیه آن را استفاده کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها