jamejamnashriyat
نشریات روزنامه جام جم کد خبر: ۹۳۶۴۷۸ ۰۳ شهريور ۱۳۹۵  |  ۰۰:۰۱

وقتی روی آبلیمو و آبغوره‌ خانگی یا شور کپک بزند، ما با خیال آسوده کپک را پس می‌زنیم و از باقی آن استفاده می‌کنیم یا حتی وقتی نان کپک می‌زند، قسمت کپک‌زده را جدا و بقیه را مصرف می‌کنیم، اما باید بدانید که برخی کپک‌ها موادی به نام مایکوتوکسین یا سموم قارچی از خود ترشح می‌کنند که این سموم هیچ طعم، مزه، بو و عوارض کوتاه‌مدت ندارند، اما اگر به صورت مستمر از این مواد غذایی استفاده شود طی سال‌های آتی می‌توانند ما را دچار برخی بیماری‌های خطرناک کنند‌.

فرد باید تخصص کافی برای تشخیص قارچ و کپک‌ داشته باشد و بداند که این کپک نوعی است که چنین سمومی را ترشح می‌کند یا نه و فقط در این صورت می‌تواند کپک را از ماده غذایی جدا و بقیه آن را استفاده کند.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
ورود بورسی پرابهام

ورود بورسی پرابهام

با گسترش بازار سرمایه و رکوردزنی شاخص بورس در ماه‌های اخیر، بسیاری از شرکت‌ها متقاضی حضور در بورس و عرضه عمومی سهام خود در بازار سرمایه هستند.

«برد - برد» واقعی

«برد - برد» واقعی

یکی از اصلی‌ترین وظایف دستگاه سیاست خارجی تدوین استراتژی کار با کشورهای مختلف و طراحی راهبردهای بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت است.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر