
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، عبدالله محیسنی، مفتی و قاضی شرعی سعودی تبار گروه های تروریستی در سوریه که پیشتر خبر محاصره شدن وی در محلات حلب منتشر شده بود، با انتشار ویدئویی موهن و وقیحانه، با رافضی خواندن ایرانی ها، ایران و روسیه را به شکست تهدید کرد.
وی در این ویدئو در حالی که لباس نظامی بر تن دارد، مدعی شد: ای رافضی ها، ما در حلبی هستیم که شما می پندارید در محاصره است. ما وعده پروردگارمان را بر حق یافتیم.
محیسنی در ادامه یاوه گویی های خود مدعی شد: ای اهل حلب، روسیه، حزب شیطان و جنبش نجبا بسوی شما آمدند. پس حملاتتان را متوقف کنید. اینجا حلب است و در مقابل ظلم شعله خواهد کشید.

در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم