اندراحوالات ایرانیان گیر کرده در ترکیه!...

کودتای نافرجام ترکیه درس‌های زیادی برای گردشگری ایران داشت. به خاطر دارم دوستی گفت، نخستین درسی که کودتا به ما داد این بود که آنتالیا برایمان حکم وطن را دارد و اگر روزی نتوانیم به آنتالیا سفر کنیم خیلی غمگین می‌شویم و اردوغان باید کشور را از دست کودتاچیان نجات بدهد تا ما بتوانیم به آنتالیا سفر کنیم!
کد خبر: ۹۲۳۷۲۴

در آخرین آماری که اعلام شد، حدود 10 هزار گردشگر ایرانی در ترکیه به سر می‌بردند و برای بازگشت به ایران سردرگم به دنبال هواپیما می‌گشتند، چراکه کودتای نافرجام موجب شد تا همه پروازهای ایران به ترکیه و برعکس لغو شود؛ غافل از آن‌که باید بمانند و هزینه اضافه ماندگاریشان در ترکیه نیز بر عهده خودشان است. بنابراین دومین درسی که می‌توان از کودتای ترکیه گرفت این است که از این به بعد طوری باید به ترکیه سفر کنیم که اگر به کودتایی چیزی خوردیم بتوانیم یک هفته دوام بیاوریم.

البته آن دوست به درس دیگری هم اشاره کرد و گفت: ما از کودتا در ترکیه می‌آموزیم که آن‌قدر ایرانی در ترکیه هست که وقتی سی‌سی‌ان می‌خواهد با شاهدان کودتا حرف بزند حتما یک ایرانی بین آنها هست. همان‌طور که در میان شاهدان حادثه شهر نیس فرانسه بود.

ما از کودتا در ترکیه می‌آموزیم که همه کشورها به اتباع‌شان می‌گویند از خانه خارج نشوید، اما ما باید از اتباع‌مان بخواهیم از لب ساحل به هتل‌ها برگردند و محل اقامتشان را ترک نکنند.درس‌هایی که کودتای ترکیه به گردشگری ایران داد بیش از این حرف‌هاست، اما باز هم شاهد آن هستیم که مشتاقان آنتالیا به دفاترخدمات مسافرتی زنگ می‌زنند و مشتاقانه قیمت تورهای ترکیه را دنبال می‌کنند تا بتوانند از فرصت به‌دست آمده برای سفر به سواحل ترکیه حتی تحت شرایط ویژه‌ای همچون بمبگذاری و کودتا استفاده کنند.

جک‌هایی که فورا ساختیم!

کودتای نافرجام ترکیه طبع طناز هموطنان را قلقلک داد و منجر به تولیدفوری وآنلاین جوک‌های ویژه گردشگران ایران نیز شد:

تور ترکیه معاوضه با شارژ دو هزار تومانی

اگه خدا قبول کنه ما به عنوان مدافعین آنتالیا فردا عازم سواحل این شهر هستیم.

ارتش ترکیه اعلام کرد: کنترل تمام شهرهای این کشور را در اختیار گرفته است جز آنتالیا؛ ایرانی‌ها در این شهر بشدت مقاومت می‌کنند.

رفتم یه بسته رنگارنگ بخرم بقیه پولمو بلیت آنکارا داد.

استثنایی تور لحظه آخر: استانبول، آنکارا، آنتالیا هتل 5 ستاره 14 شب و 15 روز با پرواز ترکیش فقط 11500 تومان!! تعویض با زرشک‌پلو با مرغ هم مورد قبول است!

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها