به گزارش جام جم آنلاین ، فرماندهی عملیات بغداد اعلام کرد؛ نیروهای مسلح عراق توانستند چهل منطقه و بخش را در شهر فلوجه پس بگیرند که در این درگیریها پانصد نفر از اعضا داعش کشته شدند.
فرماندهی عملیات بغداد افزود: نیروهای پلیس الانبار، مسئولیت تامین امنیت در شهر فلوجه را پس از آزادسازی کامل این شهر در دست خواهند گرفت.
هلاکت 9 تروریست داعش در کرکوک
همچنین در حمله جنگنده های عراقی به مواضع گروه تروریستی داعش در روستای الحوائج در کرکوک 9 تروریست از جمله یک سرکرده این گروه به هلاکت رسیدند و یک سرکرده دیگر تروریستهای داعش نیز زخمی شد.
به گزارش خبرگزاری واع از بغداد، شبکه اطلاع رسانی امور جنگ عراق اعلام کرد؛ نیروی هوایی این کشور طبق اطلاعات بدست امده از بخش اطلاعات نظامی، یک مقر تروریست های داعش را در روستای الحوائج در کرکوک منهدم کرد، که به کشته شدن یک سرکرده از یک این گروه و هشت تن از همراهانش منجر شد.
این منبع در ادامه افزود در این حمله یک سرکرده داعش نیز زخمی شد.
منبع: خبرگزاری صداوسیما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو شورای خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفتوگو با «جام جم» مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰