خوشمزه

کله‌ پاچه به سبک ارمنی

ارمنی‌ها عملا دو غذای ملی دارند که البته هر دوی آنها به سبب نزدیکی‌‌ جغرافیایی و فرهنگی در کشورهای دیگر نیز طبخ شده و حتی گاهی به عنوان غذای ملی شناخته می‌شوند. از میان هریسا و خاش، دومی برای ما ایرانیان ملموس‌تر است! البته شاید تا به حال نامش را نشنیده باشید و با خود بگویید این دیگر چه جور غذای ملی است که حتی نامش به گوشمان نخورده است! حق دارید اما اگر به محتویات آن و طرز پختش دقت کنید، می‌بینید به کله‌ و پاچه‌خودمان کم شباهت نیست!
کد خبر: ۹۰۵۶۵۵

خاش یک وعده غذایی ناب بوده که مواد اصلی تشکیل‌دهنده آن پاچه گاو است. البته شامل بخش‌های دیگر گاو مانند سر و سیرابی هم می‌شود. ابتدا پاچه را بخوبی تمیز می‌کنند و در آب سرد نگه می‌دارند تا از شر بوی بدشان خلاصی یابند. سپس در تمام طول شب در آب می‌جوشانند تا گوشت از استخوان جدا شود. همراه این مواد، ادویه‌جات و سیر و پیاز فراوان هم اضافه می‌شود. در کتب زمان قرون وسطی از این غذا به عنوان درمان بسیاری از بیماری‌ها یاد شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها