به گزارش جام جم آنلاین، روزنامۀ تایمز ضمن اشاره به خودداری صدام از خوردن غذا نوشت که زندانبانان او برای آخرین وعدۀ وی مرغ سرخ شده و سیگار در نظر گرفته بودند.
صدام به عنوان خونریز ترین حاکم عراق در طول تاریخ، جنایتهای متعددی را علیه ملت این کشور مرتکب شد، که از آن میان می توان به کشتارهای جمعی، شکنجه های هولناک و ترور مخالفان اشاره کرد.
سرکوب خونین انتفاضۀ شعبانیۀ مردم عراق، کشتار 180.000 کُرد در عملیات انفال و بمباران شیمیایی شهر حلبچه از دیگر جنایات او است.
جنایت های صدام نه تنها دامن گیر اقوام و مذاهب مختلف عراق، از شیعه و سنی تا کرد و عرب و دیگران، شد بلکه به کشورهای همسایۀ آن، یعنی ایران و کویت، نیز رسید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد