انیمیشن 110 قسمتی تولید می‌شود

نویسنده کتاب «قصه ما مثل شد» عنوان کرد که قرار است مجموعه‌ای انیمیشنی از جلدهای ششم تا دهم کتابش تولید شود.
کد خبر: ۹۰۲۳۰۵

محمد میرکیانی نویسنده کتاب «قصه ما مثل شد» درباره انیمیشنی که بر اساس جلد شش تا دهم این مجموعه ساخته می‌شود به مهرگفت: پیش از این جلدهای اول تا پنجم کتاب انیمیشن شده و اکنون قرار است ادامه آن به انیمیشن تبدیل شود.

وی ادامه داد: بتازگی تصویب شده است که این انیمیشن‌ها با تکنیک کات اوت در 110 قسمت و هر قسمت در هشت دقیقه ساخته شود.

این نویسنده درباره دیگر جزئیات این مجموعه انیمیشن که قرار است از روی کتابش تولید شود، اعلام کرد: جلسه برآورد برای تولید این انیمیشن بزودی برگزار می‌شود و بعد از آن قرار است دیگر جزئیات این مجموعه انیمیشنی مشخص شود. هنوز تهیه‌کننده و کارگردان این اثر نیز مشخص نشده است.

میرکیانی همچنین خبر داد که همزمان با تولید این مجموعه انیمیشن تولید جانبی نوشت‌افزار هم در دستور کار قرار خواهد گرفت و بعد از پخش در تلویزیون در شبکه نمایش خانگی توزیع می‌شود.

نویسنده کتاب «قصه ما مثل شد» با اشاره به این که تولید انیمیشن باید در تعداد قسمت‌های زیاد باشد، عنوان کرد: با تعداد قسمت‌های بالا می‌توان مخاطب را به اثری جذب کرد و برعکس با تولید پویانمایی در تعداد کم، این آثار به چشم مخاطب نمی‌آید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها